Det är dags för förnyelse för ledningen av den nederländska RYSK-IT från Etten-Leur. Med OCTO.CAB kommer företaget att förse Nederländerna med en hybrid BCT med kommunikation från och till anställda, entreprenörer och externa parter, baserat på ett enkelt och heltäckande sätt att kommunicera. Företaget använder de senaste teknikerna med TOMP API som grund, vilket gör det enkelt att kommunicera med MaaS -leverantörer. Detta gör det också lätt att uppnå en länk till andra kalenderpaket.

OCTO.CAB räknar med att kunna göra skillnad för både oberoende entreprenörer och företag med små och stora transporter med en BCT baserad på högkvalitativ hårdvara och enkel drift. Processer och transportflöden övervakas optimalt och fullt ut av BCT eftersom det är viktigt i taxibranschens 24-timmarsvärld att korrekt registrera data och kunna hämta dem på begäran. Från hans semesteradress i Frankrike lyckades vi få Van Gils idag för mer information.

"Vi har fått väldigt fina reaktioner efter att vi presenterat vårt nya BCT, men responsen från befintliga BCT -leverantörer har inte alltid varit entusiastisk. Jag tror att stark konkurrens är bra för marknaden."

John van Gils

Mjukvara som en service

Förutom BCT har företaget också utvecklat en app. Med den här appen är det möjligt att begära positioner och tekniska data för fordonet, läsa servicetider för förare och läsa in och följa upp recensioner/klagomål. Samtidigt är det möjligt för förare att ge feedback till själva taxibolaget.

Förutom BCT och appen kommer OCTO.CAB att erbjuda ytterligare lösningar i form av ”Software as a Service”. Användare kan välja mellan en grundläggande eller utökad licens som passar deras specifika affärsbehov. Det finns ett lämpligt val för alla typer av taxibolag. team OKTO.CAB har lång erfarenhet av taxi- och IT -branschen, vilket gör att de kan förstå frågorna och behoven från marknaden och översätta dem till lösningar. OCTO.CAB bygger en innovativ och framtidssäker plattform baserad på sin egen kunskap och erfarenhet.

Läs också: Pitane Mobility är helt engagerad i mobil taxi programvara

Utskriftsvänlig, PDF och e-post