Fler och fler använder glatt kollektivtrafik. Detta har naturligtvis varit annorlunda ibland på grund av råd från vårt skåp att bara använda detta om det verkligen var nödvändigt. Lyckligtvis är detta i det förflutna och kommer att förbli i det förflutna. Många går tillbaka till jobbet och skolan och det märks på tåget, det är mycket mer trafikerat än vi var vana vid den senaste tiden. NS gör allt den kan varje dag för att erbjuda resenärer en snabb och enkel resa. Dutch Railways rapporterar att de har en ny funktion i NS -appen, funktionen: i närheten. Med den här funktionen kan resenärer som befinner sig på en okänd plats snabbt planera en resa.

"Vi vill se till att NS -appen hjälper dig hela dagen med en snabb och enkel resa, där du väljer hur du reser." Med Nearby visar NS redan vilka alternativ en passagerare har runt sig. Du ser de transportalternativ som är mest nära och relevanta för dig just nu. NS vill lägga till ännu fler transportmedel i framtiden, som delade skotrar eller bilar. Vår app är alltmer som en resesällskap som berättar vilka alternativ du har och sedan hjälper dig att planera. ”

Ivo Steffens, kommersiell chef på NS.
NS -appfunktion: I närheten.

Resenärer kan snabbt se vilka kollektivtrafikalternativ som för närvarande finns tillgängliga i omedelbar närhet. Detta gör resandet ännu enklare och mer tillgängligt eftersom du kan välja ditt eget transportmedel, till exempel en OV -cykel eller kollektivtrafik. I framtiden kommer förmodligen ännu fler transportmedel att läggas till, som delade skotrar, delade bilar och delade cyklar. Du kan också betala för detta via NS -appen. NS har tagit ett bra steg här i utvecklingen av en bred mobilitetsapp. När du öppnar appen kan du klicka längst ned på skärmen i närheten klicka för att se alla närmaste tågstationer, tunnelbanestationer, spårvagnsstationer och busshållplatser. Du kan också se var de närmaste kollektivtrafikcyklarna är och du kan se alla faciliteter på stationerna.

Mittfoto: NS bildbank.

Läs också: VVN startar kampanj: Det är lätt att delta

Utskriftsvänlig, PDF och e-post