Transportappen Gaiyo erbjuder resenärer i Utrecht -regionen fler alternativ. Appen har nyligen börjat sälja digitala biljetter till U-OV-bussar eller spårvagnar. Gaiyo har ingått ett partnerskap med U-OV, kollektivtrafikföretaget i Utrecht med omnejd, och säljer för närvarande två typer av U-OV-biljetter från appen; 1 timmes biljetter och dagbiljetter. Passagerare i bussen eller spårvagnen kommer att se den digitala biljetten direkt i appen efter köpet och måste visa den för bussföraren för att få åtkomst.

Gratis resor
För att hedra samarbetet ger Gaiyo alla som köper en U-OV-biljett via appen från 27 september till 3 oktober en engångspresent på högst 5 € resekredit. Denna kredit kommer att sättas in på Gaiyo -plånboken måndagen den 4 oktober. De marknadsföringsvillkor kan läsas på webbplatsen. Med denna kampanj vill Gaiyo introducera användarna till ett enkelt sätt att planera, boka och betala för kollektivtrafikresan via appen.

Realtidsöversikt
Gaiyo erbjuder en realtidsöversikt över alla resealternativ och kombinationer, komplett med avgångs- och ankomsttider, restid och kostnader. Detta varierar från tåg, spårvagn och buss till gemensam transport (som delad cykel, elektrisk delad skoter eller bil). I appen kan du boka olika transportalternativ och till och med starta parkeringsåtgärder utan transaktionskostnader. Gaiyo hjälper också resenärer att kombinera sin kollektivtrafikresa inom Utrecht med att till exempel hitta en P+R eller boka en delad cykel.

Allt färre
Förra månaden ingick Innovactory, företaget bakom appen, även partnerskap med Rotterdam-transportföretaget RET, HTM-Fiets och lastcykelleverantören Cargoroo. De Volkskrant berömde Gaiyo i slutet av förra året som "den mest omfattande och heltäckande transportappen för tillfället".

Läs också: Cargoroo -lastcyklar finns nu också i Gaiyo -appen

Utskriftsvänlig, PDF och e-post