Genom att ladda ner den nya gratisappen från Taxicentrale De Meierij i AppStore eller PlayStore kan mormor eller morfar och ett barns föräldrar eller vårdnadshavare nu följa från minut till minut var deras favorit finns under skolskjuts. Förra veckan började företaget från Liempde använda den nya appen. Innovation blir allt viktigare inom taxisektorn. Företagen utmärker sig främst på det sätt på vilket kunden upplever upplevelsen av resor. Användarupplevelsen är ett viktigt ämne som alltför ofta får för lite uppmärksamhet inom studenttransporter. Taxicentrale De Meierij vill göra något åt ​​detta genom att använda ny programvara som gör att alla inblandade parter kan följa rutten öppet.

Taxicentrale De Meierij samarbetar om en MaaS -lösning för målgruppstransportresenärer, där resenären kan välja att resa med en kombination av taxi och kollektivtrafik. Genom att använda den nya appen, baserad på Pitane Arrive -teknik, får du tillgång till TOMP gränssnitt tas i bruk. Företaget som alltid ligger i framkant när det gäller innovation vill ta idén Mobility as a Service på allvar. Att erbjuda total rörlighet som en tjänst är tjänstens framtid, och den traditionella taxin har verkligen en plats i detta.

smart programvara

Särskilt på grund av tillkomsten av smart programvara blir det allt viktigare för taxiföretag att garantera och möjligen förbättra kvaliteten på sina affärsprocesser. Företag, stiftelser, skolor och branschorganisationer lägger också ökad vikt vid insikt i kvaliteten på persontransporter. Under de senaste åren har Eindhoven-baserade Pitane BV huvudsakligen fokuserat på dessa nyckelpunkter i utvecklingen av mobilapplikationer och är därför fortfarande ledande för andra. I praktiken handlar 'användarupplevelse' om att identifiera och ta bort hinder och göra det mycket enkelt för användare att använda mobilapplikationer.

(texten fortsätter under bilden)

Taxicentrale De Meierij arbetar med en MaaS -lösning för målgruppstransportpassagerare,

om Taxicentrale De Meierij

Över åren  Taxicenter De Meierij från Liempde i Brabant, har blivit stark inom småskaliga persontransporter som gatutaxi, patient, grupp, rullstol, ledning, delad taxi, tågtaxi och kombinerade Schiphol-transporter. I alla dessa transportsätt är service och tillförlitlighet en mycket viktig del för våra kunder. Som ett resultat har flottan vuxit till 31 taxibilar och minibussar och 65 anställda som ser till att de kan betjäna kunder 7 dagar i veckan.

Läs också: Boka enkelt en taxi och betala med Pitane Arrive

Taxicenter De Meierij
Utskriftsvänlig, PDF och e-post