Rotterdam förbereder sig för att tiotusentals bilfantaster kommer till Maasstad, eftersom den andra upplagan av 100% Auto Live kommer att äga rum i Ahoy från fredag ​​till söndag. För två år sedan kom mer än 30.000 XNUMX besökare till den här bilmässan och i år tycks dessa siffror nås igen.

"Tack vare coronakontrollappen kan vi återigen tillåta gammaldags besökarantal. Även om en del av utställningen är genomflöde, har vi också platser runt den så kallade Car Catwalk och ståplatser på utomhusloppsarenan; appen är då en lösning och vi kan Med tanke på de förväntade folkmassorna, organisera showen på ett säkert sätt och ge besökarna en gammaldags upplevelse.Bilfans längtar efter underhållning och att kunna beundra vackra bilar. Förra veckorna hade vi en rekordstor närvaro på besökare på TT CIrcuit Assen. lång vinter igen när kor får gå ut på ängen ".

Ronald van den Broek, arrangör.

Mer än 30.000 så kallade "showcars" som ägs av privatpersoner från hela Europa ligger på mer än 6 200 kvadratmeter fördelat på 80 hallar. Bilar kommer till Rotterdam från vårt eget land, men också från England, Belgien, Frankrike och Ungern. Dessutom finns det cirka XNUMX utställare med automobilia, tillbehör och nya eller begagnade bilar. Ofta med mycket kraft, stora avgaser och hjul och mycket extra. 

Det blir inte många standardbilar, förutom i nya Electrified Pavilion (hall 6) där bland annat biljätten Van Mossel visar de senaste skopor av märket MG. Dessutom uppmärksammas också elektriska motorcyklar och mopeder, och till och med en kurs för att prova BREKR -mopeder. I Hall 1 kan besökare möta de 100% ursprungliga filmbilarna, till exempel fyra bilar från den välkända Fast & The Furious-serien, liksom Herbie och Delorean från Back to the Future-bilen.

Varje timme på Car Catwalk intar de vackraste skapelserna, från superbil till racingkanon och från klassiska till de mest kända trimmade bilarna från den internationella trimscenen. Många kända bilfantaster kommer också till Ahoy, till exempel Rotterdam Qucee, men den välkända Breda-entreprenören Mobicep tar också sin bilsamling med tre superbilar till show

Rapparen Jebroers nya Audi RS6 i en slående ny omslag kommer att presenteras vid X-Car Wrapping. Nästan alla märken finns representerade på utställningstorgen, men förutom VW är märket Lamborghini väl representerat med nästan 20 exemplar, även några klassiker som den ökända LM002, den första suven av märket som väckte furore på 80-talet. En utomhus racing arena har byggts utanför, där drivning är huvudingrediensen, inte bara med bilar, utan också med de fetaste motorcyklarna.

"Vi är glada att vi kan välkomna alla igen och även på söndagen har en genomtänkt trafikplan gjorts med kommunen och organisationen av Marathon - som kommer att passera Ahoy på söndag, så att våra besökare också kan komma in i bilen parker i Ahoy, Q-Park eller De De kan också nå Slinge. Och de kan också komma med kollektivtrafik, kombinationståg och tunnelbana kommer också att fungera bra. Mässan är öppen från fredag ​​12.00 till 19.00 så att det finns en annan trevlig resa innan höstlovet. Båda helgdagarna öppnar 100% Auto Live kl 10.00."

Ronald van den Broek, arrangör.

Foto ovan: FlashBeauty / Shutterstock.com

Läs också: Återvinningsbidrag för lätta nyttofordon och personbilar

bilvisning
Utskriftsvänlig, PDF och e-post