Vi märker det på vägen och även i kollektivtrafiken, det blir allt livligare och i det området kan man ibland längta efter den frid som coronapandemin förde med sig. Att stå i bilköer varje dag och vänta på nästa buss för att det känns för fullt för dig händer också igen. Ändå är det underbart att samhället i stort sett har kommit igång igen och att vi har kunnat återuppta våra normala liv så mycket som möjligt. De holländska järnvägarna är alltid innovativa och gör det så trevligt och enkelt som möjligt för resenären. De erbjuder en ny tjänst för arbetsgivare, NS Go. Med NS Go har arbetsgivaren möjlighet att bestämma när och vilka transportmedel den anställde får använda.

"Ingen vet hur slutet på corona kommer att utvecklas och ingen vet exakt hur resebeteendet och policyn för att arbeta hemifrån kommer att se ut efter pandemin. Vi märker att arbetsgivarna kämpar med detta. Vår nya NS Go-tjänst bygger på denna osäkerhet, så att arbetsgivare alltid kan erbjuda sina anställda rätt transport, oavsett om du går till jobbet varje dag eller bara sporadiskt. Och utan krångel med kvitton som måste deklareras”.

Ivo Steffens, handelsdirektör på NS.

Transportmedlen inkluderar cykel, bil, tåg och till och med en taxi. Med denna tjänst kan medarbetarna enkelt planera en resa från dörr till dörr via NS-appen. På så sätt försöker NS välkomna resenärer tillbaka efter coronapandemin och att bättre anpassa sig till det nya sättet att resa. Resbeteendet har förändrats enormt under coronapandemin och frågan är hur det kommer att se ut i framtiden. Av NS Gå arbetsgivare kan alltid tillhandahålla rätt transport till sina anställda, oavsett vilken dag de går till jobbet och om det är fasta dagar. Den anställde har inga kvitton som ska deklareras, allt går via NS-appen.

Läs också: Eurospoor-evenemanget tillbaka med revansch

Planera enkelt din resa med NS-appen.
Utskriftsvänlig, PDF och e-post