Bara gratis och pålitlig WhatsApp är mycket billigare än att skicka SMS.

Fler och fler kunder gillar att hålla kontakten med företag genom sin favoritkanal. Och för de flesta av oss är det WhatsApp. Till exempel är inte mindre än nio av tio kunder aktiva på WhatsApp, varav 97 % av alla unga är aktiva.

Eindhovens mjukvaruföretag Pitane Mobility svarar bra på detta, för att helt enkelt WhatsApp gratis är mycket billigare än att skicka SMS. De integrerade alla möjligheter med WhatsApp Business. Du kan till exempel sätta upp autosvar och låta kunden svara på frågor via den praktiska integrationen av webhooks.

Det kan låta ganska tekniskt för de flesta av oss. Men vem vet inte det? WhatsApp är den mobilapp för snabbmeddelanden som utvecklats för smartphonen. Den senaste versionen av programvaran integrerar denna tjänst för att skicka meddelanden, lösenord eller tokens. Det är också möjligt att skicka platsdata för en resa eller QR-koder för resebeställningar till kunden för att ge föraren all korrekt information.

WhatsApp Business

WhatsApp arbetar med att göra WhatsApp tillgängligt för företagsmarknaden. De har utvecklat en gratis WhatsApp Business-app för detta. WhatsApp Business-lösningen är ett effektivt verktyg för att föra kvalitetskonversationer och förbättra din kundservice och affärsresultat. Till exempel är integrationen med WhatsApp Business också ett bra alternativ till kundtjänst som man normalt sett måste nå via mejl. WhatsApp Business gör kommunikationen med kunder eller förare enkel genom att använda verktyg som låter dig skicka automatiska meddelanden, sortera meddelanden och svara snabbt.

Denna app är gratis att ladda ner i app Store på din telefon. Och kan fungera som en andra WhatsApp-app på din telefon, med ett annat telefonnummer. Det finns två olika WhatsApp-appar som du kan ladda ner på din telefon. Den största skillnaden är att den här appen är avsedd att använda WhatsApp för företag. Det vill säga, den här appen skapades för att stödja företag att kommunicera via WhatsApp. I grund och botten ser den här appen ut som den vanliga WhatsApp-appen. Ett antal ytterligare affärsfunktioner har dock lagts till i WhatsApp Business-appen. 

Relaterade artiklar:
skicka platsdata för en resa för att stödja föraren
Utskriftsvänlig, PDF och e-post