BLÅ

Det är viktigt att det med Cabman MDT förblir möjligt att använda alla tilläggsprodukter.

Euphoria har de senaste åren arbetat hårt med en förbättrad omborddator. Det är därför de är mycket nöjda med att Cabman MDT fick RDW-typgodkännandet för denna produkt förra veckan. Till att börja med har MDT en helt ny 7-tumsskärm. Den här skärmen låter förare se informationen på skärmen ännu bättre. De gjorde också flera tekniska förbättringar under utvecklingen. Till exempel har de gjort Cabman MDT ännu snabbare och det gör det ännu enklare att manövrera omborddatorn.

En ofta efterfrågad funktion, under de senaste nio åren som Cabman BCT har funnits på marknaden, är integrerad navigering. De har tagit med denna fråga i utvecklingen av MDT och därför den nya enheten med en navigering som du enkelt och snabbt kan hantera via skärmen. Den tekniska berikningen kom till genom att använda Sygics kartor. Med den extra navigationsmodulen kan föraren navigera säkert och enkelt från A till B och separata navigationsterminaler är ett minne blott.

Det är viktigt att det med Cabman MDT förblir möjligt att använda alla tilläggsprodukter. Tänk till exempel på modulerna från Cabman Smart Vehicle. Med Cabman MDT blir det ännu enklare att använda dessa moduler eftersom data är ännu mer omfattande på grund av tekniska förbättringar. MDT erbjuder även möjligheten att aktivera taxametermodulen. Denna taxameter är MID-certifierad, precis som den för BCT.

Förutom att MDT har nya funktioner och tekniska förbättringar, erbjuder omborddatorn även ett antal beprövade funktioner från BCT. På så sätt kan du fortfarande hitta alla resor tydligt på reseskärmen och det är fortfarande möjligt att ta emot och skicka meddelanden till och från växeln. Du kan också ansluta MDT till en skrivare eller mobil betalterminal och enheten innehåller en integrerad telefonmodul. Naturligtvis slutar det inte med de funktioner som MDT för närvarande innehåller. Bakom kulisserna jobbar Euphoria med olika coola funktioner. Du kan tänka på bluetooth, nfc och ytterligare CAN-bus-integrationer. Med ankomsten av MDT har företaget också skapat nya speciella Cabman MDT-abonnemang.

Foto: Cabman–Euphoria

Euphoria har de senaste åren arbetat hårt med en förbättrad omborddator.
Relaterade artiklar:
Utskriftsvänlig, PDF och e-post