Boka stopptaxi i Gelderland med omnejd.

Goda nyheter för resenärer i Gelderland med omnejd. Med 9292 kan du nu också boka haltetaxiRRReis busshållplatstaxi. Stoppetaxi är delad taxi och kör till speciella hållplatser som finns på platser där det inte fanns någon busshållplats tidigare. Dessutom går busshållplatser på kvällen mellan alla busshållplatser i Gelderland som vanlig kollektivtrafikvkör inte längre. Busshållplatsen tar alltid den snabbaste vägen mellan din upphämtningsplats och ankomstplats. Busshållplatsen ansluter bra till din nästa buss eller tåg. På så sätt reser du ännu enklare!

Via 9292-appen kan du nu enkelt planera, boka och betala din resa inklusive busstoptaxiRRReis. Gör det i tid eftersom du måste beställa busshållplatsen taxiRRReis minst en timme i förväg. Barn upp till och med 11 år reser gratis med en betalande följeslagare som är minst 18 år. Bokningar för barn upp till och med 11 år är ännu inte möjliga via 9292-appen. Ring haltetaxiRRReis kundtjänst på 085-0046699.

En resa med busshållplats kan avbokas upp till en halvtimme i förväg utan kostnad. Det är ännu inte möjligt att avboka en resa via 9292-appen. För att avboka en resa, ring haltetaxiRRReis kundtjänst på 085-0046699 (lokal taxa). HaltetaxiRRReis körs i sidprovinsen Gelderland och Limburgs kommun Mook och Middelaar. Du kan också använda tjänsterna tmellan platser i Gelderland och stationerna Zwolle, Deventer, Goor, Mook-Molenhoek, 's-Hertogenbosch, Gorinchem, Rhenen, Veenendaal, Bocholt (D) och Emmerich (D).

snabbaste vägen

Busshållplatsen tar den snabbaste vägen från hållplats till hållplats. På så sätt kan du spara mycket restid på sträckor som du normalt reser med buss. I exemplet ovan tar bussresan mellan de två hållplatserna 35 minuter, medan busshållplatsen tar dig till din destination på 15 minuter.

De busshållplats går även på tider och dagar då (kvarters)bussen eller tåget inte går eller inte går varje timme. Till exempel på dagtid under lågtrafik, på kvällen eller på helgen. På vardagar går busshållplatsen mellan 06.00 och 01.00. På helger och allmänna helgdagar mellan kl. 08.00 och 00.00.

Relaterade artiklar:
busshållplatstaxi går på kvällen mellan alla busshållplatser i Gelderland när den vanliga kollektivtrafiken inte längre går.
AppStores
Utskriftsvänlig, PDF och e-post