DVDP bredd=

Brussels Airlines lanserar en slående video för att uppmärksamma sina passagerare på de viktiga säkerhetsinstruktionerna för en flygning. I linje med sin långa tradition att sätta Belgiens allra bästa på världskartan tog det nationella flygbolaget det ikoniska belgiska bandet Hooverphonic under sina vingar. Gruppen skrev en catchy låt baserad på den exakta texten i instruktionerna. Resultatet är ett unikt klipp, där låten blandas med surrealistiska bilder, inklusive en konstnärlig hyllning till Magritte, ett annat exempel på belgisk förträfflighet. Från och med den 1 augusti kommer videon att rullas ut på alla flygbolagets långdistansflygplan.

Brussels Airlines har varit en flygande ambassadör för Belgien i många år och erbjuder ett urval av belgiska öl, viner och choklad ombord. Från och med idag ingår även belgisk musik i det urvalet.

Belgiska stoltheten Hooverphonic gör en unik låt för Brussels Airlines
För att fortsätta att uppmärksamma sina passagerare på de avgörande säkerhetsinstruktionerna ombord har Brussels Airlines gjort kreativa videor i flera år istället för de klassiska säkerhetsvideorna. Tills nyligen presenterades säkerhetsinstruktionerna med en humoristisk animationsfilm. Tidigare gav Red Devils också instruktionerna. Idag lanserar Brussels Airlines en helt ny säkerhetsvideo som kommer att visas på deras långdistansflygningar från 1 augusti.

I linje med sin långa tradition att sätta Belgiens allra bästa på världskartan tog det nationella flygbolaget det ikoniska belgiska bandet Hooverphonic under sina vingar.
Resultatet är ett fyra minuters klipp med en catchy låt som stöds av en visuell pärla med subtila referenser till andra belgiska artister som Magritte. Videon regisserades av Jan Boon och den tekniska delen stod för produktionen av virtuell verklighet, Studio Regie i Merelbeke.

”De säkerhetsinstruktioner vi ger ombord vid avgång är viktiga. Säkerhet är vår högsta prioritet, men det är inte synonymt med intetsägande hos Brussels Airlines. I flera år har vi försökt att locka våra passagerares uppmärksamhet med humor och kreativitet. Resultatet av det unika samarbetet med Hooverphonic är det perfekta exemplet på detta. Vi är mycket glada över att vår belgiska stolthet har tagit sig an utmaningen och har dragit ut allt för att göra en överraskande låt och klipp som kommer att gå världen runt från och med idag”.

Hooverphonic avslöjar det nya numret för passagerare på Bryssels flygplats
Den 1 augusti överraskade Hooverphonic avgående passagerare på Bryssels flygplats med en kort och intim uppsättning vid en av portarna. Under den uppsättningen spelade de, förutom två av sina egna låtar, låten de gjorde till .:s säkerhetsvideo Brussels Airlines, enligt det belgiska flygbolaget.

"När Brussels Airlines bad Hooverphonic att skriva en låt med texten i säkerhetsinstruktionerna trodde jag verkligen att det skulle vara omöjligt. Men samtidigt gillar jag den typen av utmaningar och vi gick för det. Jag är glad att jag höll ut. Efter några försök är vi nu redo att lyfta!”

Bild nedan: Brussels Airlines bildbank.

Relaterade artiklar:
Hooverphonic har gjort allt för att göra en överraskande låt och klipp av Brussels Airlines säkerhetsinstruktioner.
Utskriftsvänlig, PDF och e-post