Kunder inom besöksnäringen kan lätt pippa sin taxi.

På mjukvaruföretaget Pitane Mobility i Eindhoven tror man att om man gör det väldigt enkelt att beställa en taxi från hotell, barer och restauranger kommer mer omsättning, lojalitet och resor att genereras. Det som förr enbart gjordes via skåp, kopplat till dyra abonnemang, är nu ett minne blott inom cateringbranschen. Entreprenörer kan nu ge sina anställda tillgång till sin egen bokningsskärm och till och med låta kunderna enkelt "pipa" sin taxi om de använder Bliepen nätverk som just nu rullas ut överallt.

När en anställd ska beställa taxi via telefon tar det mycket tid och kraft. Det framgår inte heller vad beställningslistan var för företagaren som gillar att bli belönad för sin lojalitet av transportföretaget. Genom att integrera Pitane Compact Horeca i kassan har det blivit enkelt och mycket mer kundvänligt att boka taxi. Företagskunder förväntar sig bästa möjliga service och framför allt en bil som kommer för att möta deras specifika behov.

Kommer ni ut? Kan festen sluta i taxin?

Nattlivet åtföljs av gemytlighet och kunderna vill inte slösa mycket tid på att beställa en taxi. När han vill åka hem behöver han inte tänka på säkerhet och bra service först. Det borde vara det mest normala i världen som standard.

(Texten fortsätter under bilden)
Kunder inom besöksnäringen kan lätt pippa sin taxi.

förskottsbetalning, inga problem

Pitane Compact Horeca-systemet är kopplat till innovativ automation. Kostnaderna för en resa med en gataxi beror på startpriset, sträckan och resans längd. En maxtaxa gäller för alla dessa komponenter. Denna kurs förhindrar att du som kund måste betala för mycket. Att betala i förskott för resan är ett av de många alternativen. Utan att krogägaren behöver oroa sig för betalningen skickar systemet automatiskt en liten bit till kunden. Han kan då betala för resan i förväg, vilket förhindrar överraskningar i taxin.

Läs också  Hemligheten med tunnelbana och klarblå taxi i Qatar

pip

Kommer snart pip sätt också din värld i rörelse och visa vad rörelsefrihet gör med dig. Från kollektivtrafik till skoter, från cyklar till taxi. Rörlighet finns i alla former! Bliepen är plattformen där transportföretag, lokala leverantörer av delad mobilitet och konsumenter hittar varandra och gemensamt underlättar mobilitet.

Bock

De som går ut med sina vänner kommer snart att kunna använda betalningsförfrågningsappen Tikkie med en ny funktion där grupper av människor kan reglera delade kostnader. Med 'Groupie', som funktionen kallas, kan flera personer ange vad de har betalat och appen räknar automatiskt ut vad varje gruppmedlem är skyldig vem. Tanken är inte revolutionerande. Även här kan användarna ange sina kvitton och appen tar matematiken ur händerna.

Relaterade artiklar:
pip
Utskriftsvänlig, PDF och e-post