DVDP bredd=

Alla är upptagna med att bygga upp eventet som kommer att pågå från 2 september till 4 september.

Bara några veckor kvar till Max Verstappens hemmarace, holländska Grand Prix. Förberedelserna för racingspektaklet i Zandvoort är i full gång. Alla är upptagna med att bygga upp eventet som kommer att pågå från 2 september till 4 september. NS använder en speciell tidtabell för att transportera alla fläktar på ett bra sätt.

Banan är som bekant inte lätt att nå vägmässigt och därför har organisationen sedan förra året klubbat på att komma så mycket som möjligt med kollektivtrafik och cykel. Tidtabellen innebär att varje dag under tävlingshelgen mellan 8:00 och 22:00 avgår ett tåg var femte minut från Amsterdams centralstation i riktning mot Zandvoort aan Zee och vice versa från Zandvoort aan Zee till Amsterdams centralstation.

naturtillstånd

För bara en månad sedan fastställde statsrådet, den högsta förvaltningsdomstolen i vårt land, naturtillståndet för Zandvoort-banan. Detta tog bort ett viktigt hinder för Hollands Grand Prix första helgen i september. En slutgiltig dom om naturtillståndet kommer under loppet av nästa år.

(Texten fortsätter under bilden)
Förberedelserna för racingspektaklet i Zandvoort är i full gång.

Under tiden har det också blivit känt att Floor Jansen (41) sjunger söndagen den 4 september strax före starten av Formel 1-tävlingen på Zandvoort. Hon kommer att framföra den holländska nationalsången, som tillkännagavs på Radio 538. Sångerskan ackompanjeras musikaliskt av Royal Air Force Orchestra. Hon efterträder Davina Michelle (26) som framförde Wilhelmus under förra årets upplaga.

Zandvoort - huvudläktare
Relaterade artiklar:
pip
Utskriftsvänlig, PDF och e-post