Det är möjligt att använda tre olika pristyper, olika taxor för varje biltyp.

Under de senaste åren har många webbplatser gjorts i WordPress, inklusive webbplatser för många taxibolag. Körs din webbplats på WordPress? Då har Eindhovens mjukvaruföretag Pitane BV ett trevligt tillägg till ett taxibolags hemsida. Pitane WordPress Plugin erbjuder din kund möjligheten att boka resor direkt i ditt agendapaket baserat på förinställda parametrar. Plug-ins görs vanligtvis för att utöka ett program eller ge det fler möjligheter.

justerbar

Det är möjligt att använda tre olika pristyper, olika taxor för varje biltyp. Utifrån de angivna priskoderna beräknas priset och visas för kunden vid bokningen. Kunden har möjlighet att välja taxi, buss eller rullstolsbuss för bokningen. Baserat på fordonstypen används det tillhörande taxe-ID för beräkningen. Eftersom husstilar skiljer sig från varandra har de valt att göra Pitane WordPress Plugin helt färgjusterbar. På så sätt kan du helt anpassa plugin-programmet baserat på stilen på din webbplats.

teknik

WordPress-plugins är små mjukvaror som ytterligare utökar funktionaliteten på din WordPress-webbplats. Eftersom varje WordPress-användare har olika behov och önskemål ingår inte dessa funktioner i kärnan i WordPress. Pitane WordPress Plugin är gratis att ladda ner härifrån ladda ner länk. Du behöver bara en API-token som kommunicerar med Pitane API V3 för att kunna beräkna resor och göra bokningar

Läs också  Hemligheten med tunnelbana och klarblå taxi i Qatar
WordPress.org integration

För att installera en plugin på din webbplats behöver du ett administratörskonto. Om du har rättigheter som prenumerant, skribent, författare eller redaktör kommer du inte att kunna installera en plugin. WordPress är en programvara med öppen källkod, vilket innebär att källkoden till systemet är offentlig och att programmerare kan lägga till delar till den som du kan använda för din webbplats. De delarna kallas plugins i WordPress.

Relaterade artiklar:
Kalenderpaket
Utskriftsvänlig, PDF och e-post