Utskriftsvänlig, PDF och e-post
Pitane bild

Ta gott om tid för din resa i helgen och ta hänsyn till folkmassor,

Den 2, 3 och 4 september 2022 kommer Circuit Zandvoort återigen fyllas med tusentals racingfans för Formel 1 Heineken Dutch Grand Prix. Förra året var det elddop för Zandvoort och i år kommer Max att vända badorten ännu mer upp och ner som regerande världsmästare. Våra redaktioner kommer att vara på plats i år igen och rapportera.

biljetter

Zandvoort aan Zee är bra nås med tåg. Circuit Zandvoort ligger cirka 15 minuters promenad från stationen. Efter en kort tågresa från huvudstaden kan du redan ha tårna i sanden eller njuta av Formel 1 Grand Prix. Om du är smart, köp din returbiljett till Zandvoort aan Zee online och hoppa över kön vid biljettautomaten. 

NS har gjort två olika returbiljetter tillgängliga för detta tävlingsevenemang. Den nederländska Grand Prix Day Return med vilken du kan resa till och från Zandvoort aan Zee station inom en dag. Och den speciella holländska Grand Prix Multi-Day Return. Denna retur består av två biljetter, en för utresan och en för returresan till/från Zandvoort aan Zee station. Båda biljetterna är giltiga i 2:a klass och kan användas den 1, 2, 3 eller 4 september 2022. Tågen mellan Amsterdam Central och Zandvoort aan Zee stannar vid alla mellanliggande stationer utom Overveen station på grund av den ändrade tidtabellen.

(Texten fortsätter under bilden)

Du måste parkera din cykel under Formel 1-helgen. Om du inte gör detta riskerar du att din cykel tas bort. Vi gör detta av säkerhets- och tillgänglighetsskäl.

Zandvoort är alltid tillgänglig, även med bil. Invånare, företagare, leverantörer, vårdgivare och intressenter får pass. Utan pass kan du inte köra in i Zandvoort med motorfordon från torsdag 1 september 05:00 till senast måndag 5 september 05:00. Du kan ansöka om ditt pass fram till den 15 augusti. Det går inte längre att lämna in en ansökan.

Hålla ett öga på! Ett pass är inte ett parkeringstillstånd. De stora parkeringarna och parkeringsytorna är inte tillgängliga strax före och under tävlingsdagarna. Om du vill parkera i Zandvoort dessa dagar måste du ha en parkeringsplats på din egen fastighet eller ett giltigt parkeringstillstånd. Om du som besökare bor på hotell, stuga eller camping i Zandvoort under denna period kommer din boendeadress att ge dig information om parkeringsmöjligheter och ett pass.

Bussen

Vill du snabbt och enkelt ta dig till Grand Prix Zandvoort och tillbaka? Ta bussen! Connexxion arbetar tillsammans med Dutch Grand Prix och har en DGP Day-biljett som tar dig upp till 250 meters promenad från huvudentrén. Det kunde inte bli bättre! Dagsbiljetten gäller för en person på alla busslinjer fr.o.m Connexxion i Amstelland Meerlanden-regionen (inklusive Haarlemmermeer, Amstelveen och Amsterdam) och Haarlem-IJmond. De tillhandahåller extra bussar (10-12x per timme), så var 5/6 minut. Du behöver inte göra något för din hemresa. Välj därefter bussen som går igen vid samma hållplats där du kom. Du kan checka in igen med din DGP Day-biljett. En buss går var 5:e minut fram till 21.15:XNUMX.

Relaterade artiklar:
App Stores