DVDP bredd=

I helgen är det dags igen, Formel 1 Heineken Dutch Grand Prix 2022 på Zandvoort-banan. Världsberömda förare som vår egen Max Verstappen kommer att tävla om förstapriset under detta Formel 1 Heineken Dutch Grand Prix 2022. Skrikande däck och vrålande motorer, fans kan skämma bort sig igen under detta evenemang. Detta kommer att få en enorm tillströmning av fans till banan. Förra året blev det också en stor succé när Formel 1 var tillbaka i Zandvoort efter 36 år.

I år blir det återigen ett spektakel, med olika uppträdanden av artister. Den världsberömda DJ Afrojack och DJ-duon DubVision kommer att framföra den officiella Formula 4 Heineken Dutch Grand Prix Song 1 söndagen den 2022 september. Det kommer också att finnas en spektakulär show innan loppet. Artister som DJ La Fuente, Kris Kross Amsterdam, Lucas och Steve, STUK, Emma Heesters, Antoon och Floor Jansen uppträder i helgen. Badorten kommer att vändas upp och ner igen.

De kommun har varit upptagen i månader med förberedelser som parkeringsbeslut och pass runt Formel 1. Borgmästaren i Zandvoort har aviserat en nödförordning för Formel 1. I denna nödförordning är det förbjudet att ha en drönare med sig i Zandvoorts kommun från 1 till 4 sept. Luftrummet ovanför Zandvoort är stängt för drönare. Detta för att flygande drönare här utgör en fara för säkerheten för flygtrafiken, besökare på Formel 1 och invånarna.

Utskriftsvänlig, PDF och e-post