Är taxibolag engagerade i mässor och innovation?

Halvtomma hallar och påfallande frånvarande utställare på mässor är inga bra signaler för många branscher. Taxibolag kommer också snart att kunna närvara på mässan i Houten. Taxi Expo är evenemanget för taxiföretagare och kunder. Taxi Expo består av en mässa, verkstäder och Rikskongressen Contract Transport. Teman för årets mässupplaga är olika. 

Till exempel berättar ordförande för Royal Dutch Transport Bertho Eckardt om läget för målgruppstransporter efter corona. Henk van Gelderen (AIM) kommer att diskutera hur målgruppstransporter kan organiseras mer effektivt med bibehållen kvalitet. Jan Troost berättar som upplevelseexpert om användarens transportbehov och vad de möter.

Intresset för transporter av frivilliga ökar. Marieke Boon och Femke Nannes ställer frågan om det är ett brödrån eller en möjlighet för sektorn? De aktuella tiderna kräver i alla fall anpassning av upphandlande myndigheter och anbudsgivare. Under Taximässan kommer Advokat & Rådgivare Tim Robben att diskutera osäkerheter under genomförandefasen av ett anbud.

Processledare för förnyelse av målgruppstransporter Bas Witte från provinsen Utrecht vill diskutera integrationen av målgruppstransporter och kollektivtrafik med de närvarande. Från och med november i år kan innehavare av Regiotaxi Utrecht WMO-kort resa gratis. Processledaren förklarar denna pilot, i programmets helhet, och förklarar vad som är involverat i genomförandet av försöket.

(Texten fortsätter under bilden)
Taxi Expo Houten

En undersökning visar att många företag nu är upptagna med annat. Den akuta bristen på förare tvingar många företagare att själva sätta sig bakom ratten i taxin. Lite eller ingen tid för att besöka mässor eller verkstäder. Efter två år av misär är det nu"tryck på' i taxisektorn att återbetala uppskjutna betalningar. Dessutom har den ekonomiska situationen förändrats något. Vi befinner oss i en stor energikris.

innovation

Det finns dock ingen anledning till panik för tillfället. Mindre folksamlingar har också sina fördelar. Entreprenörer som har tid att besöka en mässa kanske kan ägna mer uppmärksamhet åt vad utställare erbjuder på mässan. Även om investeringarna inom sektorn är på efterkälken, råder det ingen brist på innovation. Men varje mynt har två sidor.

Taxi Expo '22 äger rum den 6 oktober 2022 på Expo Houten.

Relaterade artiklar:
Kalenderpaket
Utskriftsvänlig, PDF och e-post