DVDP bredd=

På vägen eller hemma i soffan är föraren alltid i kontakt med taxibolagets administration.

Om du vill ge en överblick över all data som är nödvändig för dina anställda är det ingen dum idé att tänka på dashboarding. Detta sätt att visualisera data gör en värld av skillnad i hur du kan kommunicera med anställda inom din organisation. Online-instrumentpanelen är insamlingspunkten för aktuell information som är viktig för förare. Oavsett om det gäller aktuella åktilldelningar, åktillstånd eller tidsregistrering kan allt visas visuellt på din instrumentpanel.

inblick

Instrumentpanelen kommunicerar och synkroniserar i realtid med planeringen och bearbetningen av resan. Inuti Pitan Compact är en online visuell representation av företagsdata, tillgänglig i form av diagram, kartor och diagram. De ger insikt i läget för nyckeltal (KPI) för företaget som du har påverkat som förare. Instrumentpanelen visar den viktigaste informationen och smärtpunkterna med en blick. Instrumentpanelen är kortfattad och skrämmer dig inte med ett överflöd av information. 

(Texten fortsätter under bilden)
Instrumentpanelen kommunicerar och synkroniserar i realtid med planeringen och bearbetningen av resan.
Kalenderpaket

I samma ögonblick som föraren är inloggad i programvaran hamnar han automatiskt i instrumentpanelen. Instrumentpanelen ger en överblick av all data med hjälp av ett antal widgets. Information som antal resor, aktualitet och kontanter som ska betalas är synliga med ett ögonkast. Dessutom erbjuder portalen all information om planeringen och antalet resebeställningar som ska utföras i framtiden.

tidtagning

I en tid där insikt om arbetade timmar och raster är viktiga, erbjuder portalen föraren all information han kan kontrollera i sin egen takt. På vägen eller hemma i soffan är föraren alltid i kontakt med taxibolagets administration. Alla resor som genomförts går att söka och kontrollera på digitala kartor, inklusive indikation av uppnådda poäng och alla platser där vissa tröskelvärden överskreds. 

kostnad

En instrumentbräda för förare behöver inte vara dyr. Den sparar mycket kommunikation med kontrollcentralen via telefon eller e-post och visar situationen i realtid med data från färddatorn eller appen. Att skicka excel-filer är ett minne blott. Efter att ha länkat data har föraren uppdaterade insikter om sin prestation med ett knapptryck. Kanske en telefonsamtal en bra idé att ge insikt till dina anställda så snabbt som möjligt, eftersom online-instrumentpanelen för dina förare redan är tillgänglig för mindre än en tioa i månaden.

Relaterade artiklar:
I samma ögonblick som föraren är inloggad i programvaran hamnar han automatiskt i instrumentpanelen.
Kalenderpaket
Utskriftsvänlig, PDF och e-post