DVDP bredd=

Trots att Brussels Airlines hade föreslagit en helt ny Trident när Red Devils lämnade, flög de med ett annat flygplan.

Röda djävlarna har blivit utslagna från VM i Qatar. Oavgjort mot Kroatien räckte inte för att stanna i Doha. Ett flygplan från Brussels Airlines avgick från Kreta för att hämta det belgiska teamet. Red Devils misslyckades med att vinna den senaste gruppspelsmatchen mot Kroatien och strandade därför i gruppspelet. Romelu Lukaku missade en enorm möjlighet fyra gånger.

helt ny Trident

Trots att Brussels Airlines hade föreslagit en helt ny Trident när Red Devils lämnade, flög de med ett annat flygplan. Den typen av flygplan kan trots allt inte överbrygga det avståndet till Doha direkt. Det röda flygplanet med mörk svans är målat med en treudd som förvandlas till en låga, gjord av de röda djävlarnas och de röda lågornas logotyper.

partnerskap

Tridenten är tillägnad nationell stolthet och det inkluderar både de belgiska Red Devils och Red Flames, för vad gäller Brussels Airlines är det hög tid att damlaget får lika mycket uppmärksamhet som herrlaget. Brussels Airlines utökade sitt partnerskap med Royal Belgian Football Association (RBFA) för ett år sedan, vilket gör det till det officiella flygbolaget för både Red Devils och Red Flames.

fotorättigheter: Brussels Airlines
Relaterade artiklar:
Kalenderpaket
Utskriftsvänlig, PDF och e-post