GRP bredd=

Systerbolaget till Corendon Dutch Airlines (Corendon Airlines International) har de senaste dagarna skickat två bussar med hjälpmedel som vatten och filtar till katastrofområdet.

Vilken fruktansvärd situation i Turkiet och Syrien, som ett resultat av en svår jordbävning har över 15.000 555 människor redan dött. De samarbetande hjälporganisationerna har nu öppnat GiroXNUMX för att hjälpa offren för jordbävningarna i Syrien och Turkiet. Nästa onsdag blir det en nationell aktionsdag i Nederländerna, under vilken radio- och tv-kanaler kommer att handla om insamlingskampanjen. Hjälp erbjuds från alla delar av världen, till exempel genom att skicka insamlingar och räddningsteam.

”När hjälporganisationer vill transportera varor till Turkiet kan de göra det gratis via våra flyg. Vårt systerbolag Corendon Airlines International har skickat två bussar med hjälpmedel som vatten och filtar till katastrofområdet de senaste dagarna”.

Det turkisk/holländska flygbolaget Corendon erbjuder också gratis assistans.I måndags flög ett Corendon Dutch Airlines flygplan för det holländska sök- och räddningsteamet Urban Search And Rescue (USAR) från Eindhovens flygplats till den turkiska flygplatsen Adana. 65 räddningsarbetare och åtta räddningshundar gick ombord på en Corendon Boeing 737 för att hjälpa till i katastrofområdet. Corendons flygplan chartrades av utrikesministeriet. Corendon indikerar att han vill hjälpa ännu mer. Om hjälporganisationer vill transportera varor till Turkiet kan de göra det gratis via sina flyg.

(Texten fortsätter under bilden)
65 räddningsarbetare och åtta räddningshundar gick ombord på en Corendon Boeing 737 för att hjälpa till i katastrofområdet.

Systerbolaget till Corendon Dutch Airlines (Corendon Airlines International) har de senaste dagarna skickat två bussar med hjälpmedel som vatten och filtar till katastrofområdet. Dessa bussar användes sedan igen för att plocka upp överlevande från katastrofområdet och föra dem till Corendon Hotel Grand Park Lara i Antalya, där offren kan stanna tillfälligt. Corendon indikerar att fler bussar kommer att sättas in i katastrofområdet inom en snar framtid för att ta emot överlevande. Tre flygplatser i Turkiet har stängts för kommersiell flygtrafik på grund av jordbävningen. Det kommer att bli mycket personal behövs för hårt drabbade Turkiet och Syrien, förhoppningsvis samlas mycket pengar in nästa vecka med den nationella aktionsdagen.

Relaterade artiklar:
Kalenderpaket
Utskriftsvänlig, PDF och e-post