Pitane bild

Motorcykelåkning är populärare än någonsin i vårt land, vad kan vara bättre än att korsa landet en solig dag med din motorcykel.

Vi går återigen en bra period till mötes vädermässigt. De värsta våta och mörka månaderna är nästan över och vi kan njuta av fler torra perioder och längre dagar igen. Detta är också goda nyheter för motorcyklisterna bland oss. Efter två inställda upplagor på grund av coronapandemin är den största motorcykeln Valhalla i Nederländerna i startgroparna, eftersom MOTORbeurs Utrecht snart är tillbaka. Detta har varit mötesplatsen för motorcykelentusiaster i 35 år. Du hittar en unik blandning av de senaste motorcyklarna från tillverkare, ett varierat utbud av begagnade bilar, de senaste kläderna och accessoarerna, olika klubbar, föreningar och specialerbjudanden.

(Texten fortsätter under bilden)
Data från branschorganisationen BOVAG visar att den 800.000 XNUMX:e motorcykeln kommer att registreras i Nederländerna nästa månad.

Motorcykelåkning är populärare än någonsin i vårt land, vad kan vara bättre än att korsa landet en solig dag med din motorcykel. Från branschorganisationsdata BOVAG visar att nästa månad de 800.000e, motorcykeln är registrerad i Nederländerna. Det finns mer än 1,5 miljoner motorcykelkortinnehavare i vårt land och försäljningen av nya motorcyklar är på den högsta nivån på 15 år. Provinsen Drenthe har det högsta antalet motorcyklister, 11,7 procent. Följt av provinsen Zeeland med 10,5 procent. Provinserna Gelderland, Overijssel och Friesland ligger på tredje plats med 9,5 procent. Lägst antal motorcyklister har provinsen Sydholland, nämligen 6,9 procent.

"Pandemins inverkan på motorcyklismens popularitet är uppenbar, eftersom å ena sidan kollektivtrafiken undveks för att pendla och å andra sidan letade många människor efter fritidsanvändning. Många MC-kortsägare fick därmed en gammal hobby och många av dem upplever nu också fördelarna med detta dagligen i och med de nu ökade trafikstockningarna”.

Relaterade artiklar:
Taxi papper
Utskriftsvänlig, PDF och e-post