Pitane bild

Studentskjuts i Den Bosch kommer att tillhandahållas av Willemsende Koning från 1 augusti.

Transportföretaget Willemsende Koning, ett av de större företagen i Nederländerna inom området småskalig persontransport, uppfyllde alla tilldelningskriterier. Efter en viktning på 50 % för genomförandeplanens kvalitet, 10 % för hållbarhet och 40 % för priset vann företaget anbudet på studenttransporter för den inledande löptiden på 6 år. 

Avtalet kan förlängas med två perioder om ett år. I transporten ingår anpassad transport, som beskrivs i elevskjutsförordningen, av elever inom Den Bosch kommun. Förutom studenttransporter inom Den Bosch kommer Willemsen de Koning också att tillhandahålla resor till och från skolor, praktikplatser, ungdomsvårdsplatser och skyddade arbetsplatser (för WeenerXL) i Vught och Sint-Michielsgestel från 1 augusti.

ingen garanti

Beprövade tjänster är ingen garanti för framtiden. Efter ett anbudsförfarande visade sig Arnhem-transportören vara den lämpliga efterträdaren för Van Driel, som har haft en svår period i Den Bosch på grund av brist på förare. Elevskjuts för specialundervisning i Den Bosch kommun gick fel. Anledningen var personalbrist på Van Driel och resor gjordes inte i tid, vilket gjorde att eleverna kom sent till skolan.

utsläppsfria

Minst fyrtio procent av fordonskilometerna (lastade och olastade) ska köras med fordon som är utsläppsfria. Dessa är elfordon eller vätgasfordon. Ett undantag från detta är fordon i vilka rullstolsburna elever eller skotrar transporteras. Inlägg under minst 40,00 % och över max. 100,00 % respektive maximalt 70,00 % är ogiltiga och kommer att exkluderas.

Läs också  Munckhof vinner stor upphandling i Mellersta Brabant
(Texten fortsätter under bilden)

två lotter

Det var inte tillåtet att lämna anbud på båda delarna av samma entreprenör. Den Bosch har valt att gå igenom ett europeiskt förfarande för offentlig upphandling utan förval. Fram till 2029 kommer elever, anställda på Weener XL och barn från ungdomsvården som måste befinna sig utanför kommunerna Den Bosch, Vught eller Sint-Michielsgestel att vara Munckhof transporteras.

värmare

Willemsende Koning har startat det rekrytera förare och städa upp flottan. Vill du komma igång kan du. Under skolsäsongen skjutsar du en grupp elever till och från skolan måndag till fredag. Om du ännu inte har ett taxikort kommer de att ordna och ersätta utbildningen.

Foto: Willemsende Koning Groep / Munckhof

Relaterade artiklar:
Knappen
Utskriftsvänlig, PDF och e-post