Pitane bild

Detta initiativ syftar till att göra kraften i artificiell intelligens (AI) snabbare tillgänglig för ett bredare spektrum av passagerartransporter.

År 2024 är Pitane Mobility, ett etablerat namn inom taxisektorn, på väg att genomgå en betydande förvandling. Företaget, känt för sina pålitliga och avancerade mjukvarulösningar, planerar att gå över till en Open Core-modell. Detta strategiska drag lovar många fördelar för entreprenörer och markerar en ny era av tillväxt och innovation för företaget.

Kärnan i detta strategiska skifte är övergången till en öppen källkodsmodell för den grundläggande versionen av programvaran Pitane Mobility. Det innebär att användarna får tillgång till källkoden, vilket öppnar upp en ny värld av möjligheter för anpassningar, innovationer och samarbeten inom taxisektorn.

artificiell intelligens

Pitane Mobility tar redan stora steg mot framtiden genom att flytta sitt fokus till integration och användning av artificiell intelligens (AI). Detta initiativ syftar till att göra kraften hos AI tillgänglig för ett bredare spektrum av passagerartransporter. Detta initiativ gör avancerad AI-teknik tillgänglig för mindre och medelstora taxiföretag, som annars kanske inte har resurser att investera i sådan teknik.

Introduktionen av Open Core-modellen av Pitane Mobility är en game changer för många taxibolag. Det erbjuder en unik kombination av kostnadseffektivitet, anpassningsförmåga, tillgång till innovation och förbättrad affärsverksamhet, vilket gör det möjligt för taxiföretag att växa och konkurrera i den dynamiska taxibranschen.

Pitane Mobilitys Open Core-modell låter entreprenörer använda och anpassa kärnmjukvaran gratis, samtidigt som de har tillgång till premiumfunktioner utformade specifikt för deras avancerade affärsbehov. Genom att börja med den kostnadseffektiva versionen med öppen källkod kan entreprenörer minimera sina initiala investeringar och ändå dra nytta av en kraftfull mjukvaruplattform.

Läs också  Apple sätter bromsar på den elektriska drömbilen och skrotar Titan-projektet

Pitane Mobilitys framtid ser ljus ut, och företaget är redo att ta med sina kunder på denna spännande resa.

När företag växer kan de enkelt uppgradera till premiumfunktioner som ger mer avancerade funktioner, såsom omfattande dataanalys och förbättrade kundtjänstverktyg. Trots sin öppen källkod är Pitane Mobility fortfarande engagerad i att tillhandahålla pålitligt och professionellt stöd för alla användare, både för kärnan med öppen källkod och för kommersiella tillägg.

(Texten fortsätter under bilden)
"Efter 30 år av att vara innovativa och ledande inom taxisektorn är det dags att erbjuda de bästa garantierna för våra kunder och användare. Därför har vi gjort ett väl genomtänkt val av en Open Core-modell."

Kunderna drar nytta av tre decennier av innovation och tillförlitlighet inbyggd i Pitane Mobilitys mjukvara. Denna rika historia ger en solid grund i open source-kärnan i produkten för taxisektorn.

Att använda en avancerad, anpassningsbar och kostnadseffektiv mjukvaruplattform kan ge entreprenörer ett försprång i den konkurrensutsatta taxibranschen.

Detta strategiska beslut av Pitane Mobility återspeglar dess fortsatta engagemang för innovation och kundfokus. Genom att anamma Open Core-modellen visar företaget sin förmåga att anpassa sig till förändrade marknadsförhållanden och teknisk utveckling, samtidigt som det fortsätter att leverera värde till sina användare.

partner

Att delta i ett Open Core-program som Pitane Mobility erbjuder många fördelar för partners. Dessa partners kan vara allt från teknikföretag och mjukvaruutvecklare till distributörer och företagstjänsteleverantörer

Pitane Mobilitys Open Core-program erbjuder partners en unik möjlighet att vidga sina affärshorisonter, generera nya intäktsströmmar och stärka sin marknadsposition. Genom att arbeta med ett erfaret och innovativt företag kan partners dra nytta av teknisk expertis, omfattande support och värdefulla nätverksmöjligheter.

Läs också  Apple sätter bromsar på den elektriska drömbilen och skrotar Titan-projektet

Att delta i en öppen källkodsgemenskap erbjuder möjligheter till kunskapsdelning och samarbete med likasinnade yrkesverksamma. Genom att sälja eller integrera Pitane Mobilitys Open Core-mjukvara kan partners generera nya intäktskällor. Pitane Mobility kan tillhandahålla utbildnings- och utbildningsresurser för att hjälpa våra partners att effektivt använda och marknadsföra programvaran.

Partners får tillgång till Pitane Mobilitys senaste öppen källkod och kommersiella mjukvaruteknologier, vilket ger dem ett försprång på marknaden. Open Core-modellen erbjuder flexibla och skalbara affärsmodeller, vilket gör att partners kan skräddarsy sina erbjudanden till olika kundsegment.

Taxiföretag kan dra nytta av den senaste tekniska utvecklingen som erbjuds av Pitane Mobility och bidragen från open source-gemenskapen.

Genom att arbeta tillsammans med en etablerad och innovativ aktör som Pitane Mobility kan partners förbättra sin konkurrensposition på marknaden.

Delta

För att registrera sig som partner för Pitane Mobilitys Open Core-modell kan intresserade presentera sina idéer och förslag på ett tydligt och strukturerat sätt för att möjliggöra effektiv bedömning och samverkan.

Skicka ett mail till opencore@censys.nl och beskriv din erfarenhet inom sektorn, särskilt inom områden som är relevanta för Open Core-modellen, såsom mjukvaruutveckling, IT-tjänster, taxi- eller transporttjänster. Förklara i mejlet hur du planerar att använda Pitane Mobilitys Open Core-modell.

Relaterade artiklar:
STARTPAKET
Utskriftsvänlig, PDF och e-post