Klanten betalen voortaan eenvoudig met een Tikkie. Vanuit de Pitane Driver app stuur je aan het begin of op het einde van de rit een Tikkie. Ook de kasafdrachten van al je taxichauffeurs kun je met een betaalverzoekje op het einde van de dienst regelen. Geen verloren tijd meer met geld afstorten op kantoor tijdens de ritstaatverwerking. Vanuit een zakelijk account regel je al de betalingen op een eenvoudige manier. Iedereen kan via Tikkie betalen, geen probleem. 

geen cash geld in de taxi

Ook klanten stuur je voortaan digitaal een betaalverzoek. Pitane Arrive is voorzien van het Tikkie gemak. Geen cash geld meer in de taxi. Jouw betaalverzoek is tegelijkertijd je visitekaartje. Na het betalen van jouw betaalverzoek zien je klanten jouw bedank-gifje. Kies er eentje uit onze verzameling of maak zelf een gifje. Bijvoorbeeld met je eigen medewerkers. Of verwerk je logo of bedrijfsnaam erin.

Pitane Driver

Het innovatieve bedrijf Pitane BV uit Eindhoven wil alles rondom taxi rijden weer leuk maken. Klanten kunnen daarom sinds kort ook ervoor kiezen om de rit van te betalen met Tikkie. De taxichauffeur drukt op de knop en de klant ontvangt in een flits het betaalverzoekje.  Maar er is meer. Maak in uw vertrouwde bankomgeving een Tikkie betaallink aan en stuur deze mee met uw factuur. U hoeft zich niet eerst aan te melden bij Tikkie.

studenten tijdens uitstapjes

Vaste klanten verlaten de taxi nu geregeld met: ‘Tuurlijk, stuur maar een Tikkie!’. Nog een voordeel: je kunt de link heel makkelijk doorsturen, bijvoorbeeld naar je ouders. In de betaallink is namelijk een uniek ritnummer verwerkt. Het maakt dus niet uit wie er betaalt. Wanneer je gebruik maakt van de Pitane Arrive boekingsapp geef je de reservering door en betaalt via Tikkie. Geen gedoe meer achteraf in de taxi bij het einde van de rit. 

Lees ook: Pitane Mobility zet vol in op mobiele taxisoftware

Print Friendly, PDF & Email