Wellicht staat u als ondernemer er niet meteen bij stil maar ook doven, slechthorenden en mensen met een spraakbeperking willen uw bedrijf bellen voor een taxi. Dat gebeurt nu nog niet omdat uw bedrijf er waarschijnlijk nog niet klaar voor is om deze dienst aan te bieden. Pitane Mobility wil u graag op weg helpen met het aanbieden van deze dienst.

Verschillende mogelijkheden

Via de bemiddelingsdienst van KPN Teletolk kunnen doven, slechthorenden, mensen met een spraakbeperking en horenden met een Pitane Mobility centrale bellen met tekst, spraak en beeld.

U kunt kiezen of u het gesprek wilt laten bemiddelen in tekst of beeld. Bij de tekstbemiddelings-dienst worden de gesproken woorden omgezet in tekst. Bij de beeldbemiddelingsdienst zitten tolken gebarentaal klaar om de gesproken taal om te zetten naar gebarentaal, en andersom.

De beeldbemiddeling wordt verzorgd door geregistreerde tolken gebarentaal. De tekstbemiddeling is 24 uur per dag, 365 dagen per jaar geopend. De beeldbemiddeling is iedere dag van 7.00 tot 20.00 uur beschikbaar. 

Om gebruik te kunnen maken van KPN Teletolk dient de reiziger zich eenmalig te registreren. Na de registratie kan uw klant dan direct bellen en gebeld worden via de bemiddelingsdienst.

 Trevvel Rotterdam, een mooi voorbeeld van integratie met een Pitane Mobility regiecentrale.

Meer informatie over
KPN Teletolk 
klik hier

Print Friendly, PDF & Email