Print Friendly, PDF & Email

Wellicht denkt men bij NS niet onmiddellijk aan de touringcarsector maar stiekem is NS een grote klant voor de touringcarmarkt. NS zet vervangbussen in als treinen niet kunnen rijden. Zo zette NS in 2017 ruim 22.000 bussen in bij werkzaamheden en bijna 9.000 bussen bij storingen.

Pitane Mobility ontwikkelt voor deze sector betere reisinformatie- en managementsystemen om reizigers nauwkeuriger te informeren over de exacte vertrek- en aankomsttijd van hun bus bij werkzaamheden.

Het Eindhovense bedrijf sloot eerder een overeenkomst met OV9292 voor de integratie van haar informatiesysteem en  biedt nu ook sinds de komst van Pitane Mobility Rio complete software voor regiecentrales in treinvervangend busvervoer zoals Transvision.

Mobiele toepassingen op maat voor iOS en Android

Sinds april 2019 bouwen onze eigen ‘native’ maatwerk apps voor iOS en Android. Deze apps maken gebruik van onze Pitane Mobility API die wij eveneens aan onze partners beschikbaar stellen voor hun eigen ontwikkelingen op onze software. Een van onze laatste ontwikkelingen en wellicht een van de bekendste apps is de driver app voor NS treinvervangend vervoer.