Er zijn veel nieuwe ontwikkelingen in de taxi- en privéverhuursector (PHV). Ze gebeuren snel en furieus en in veel verschillende landen. De Russische federatie is een van deze landen waar verandering in een snel tempo plaatsvindt. 

Sochi (Sotsji in het Engels) is niet alleen de plaats waar de Russische Formule F1 wordt verreden eind september, het was in de afgelopen twee jaar ook al de plaats om te zijn tijdens de organisatie  van de Sochi TAXI conferentie en waar de Olympische Winterspelen werden gehouden.

De Sochi TAXI 2019-conferentie – een jaarlijks evenement – is een uit de top 3 van Russische taxiconferenties waar beslissingsnemers van taxibedrijven uit heel Rusland elkaar treffen, inclusief het topmanagement van de grootste ondernemingen zoals Yandex.Taxi, Uber en Gett. 

Het evenement is de ontmoetingsplaats van nationale en internationale leveranciers aan de industrie evenals de vertegenwoordigers van de federale autoriteiten. De conferentie dit jaar zal worden gehouden in Sochi op het grondgebied van het congresgebouw van het Radisson Lazurnaya Hotel op 10 en 11 oktober 2019.

Cijfers en feiten.

De eerste conferentie vond plaats in november 2017 waar 385 afgevaardigden  en managers uit de taxisector, regeringsvertegenwoordigers, relevante openbare organisaties op afkwamen. Vorig jaar nam de belangstelling voor het evenement toe en bereikte het totale aantal deelnemers 628 mensen. Dit jaar trekt de conferentie nog meer experts en industriële deelnemers aan, zowel regionaal, federaal als internationaal.

Sochi Airport ligt in het zuidwesten van Rusland, aan de Zwarte Zee dicht bij de grens met Georgië. In februari 2014 werden de Olympische Winterspelen gehouden in Sochi. Het vliegveld ligt in de regio (kraj) Krasnodar ten zuidoosten van Sochi en is over de weg bereikbaar via de snelwegen A147 en A148.

Onze Pitane Blue redactie is eveneens aanwezig tijdens de Sochi TAXI 2019-conferentie en zal via deze website en sociale media verslag doen van dit evenement.

Lees ook: Ruim 75% van de Russische bevolking gebruikt Yandex.

Zaripova Irina
Zaripova Irina, voorzitter openbare raad voor ontwikkeling taxi in de Russische Federatie
Sochi_taxi
Sotsji taxi
Radisson Lazurnaya Hotel
Radisson Lazurnaya Hotel
Print Friendly, PDF & Email