Print Friendly, PDF & Email

De Taxi & Ride-hailing Conference and Exhibition, die eerder in Londen en Dubai werd gehouden, zal in 2020 naar Karlsruhe komen. Het evenement zal van 3 tot 5 maart parallel aan IT-TRANS worden gehouden in Karlsruhe Trade Fair Centre. Een van de grootste ontwikkelingen in de afgelopen vijf jaar, en een verandering die de taxisector meer dan de meeste heeft beïnvloed, is de opkomst van verschillende bedrijven die rijden.

De Taxi & Ride-congres  tentoonstelling in Karlsruhe is een aanvulling op IT-TRANS, ’s werelds toonaangevende evenement dat gewijd is aan duurzame en digitaal verbonden stedelijke mobiliteit, die tegelijkertijd zal plaatsvinden. Beide branchebijeenkomsten worden georganiseerd door UITP (International Association of Public Transport) en KMK.

“Bij IT-TRANS brengen we om de twee jaar de internationale elite voor openbaar vervoer samen in Karlsruhe. Maar dit is niet de enige reden waarom we – na Dubai en Londen – zijn gekozen als de perfecte locatie voor de Taxi & Ride-hailing Conference and Exhibition. De Karlsruhe Technology Region is Europa’s derde grootste IT-cluster en is al lang een wereldwijde pionier in toekomstgericht openbaar vervoer. Daarom zijn we verheugd om onze samenwerking met UITP naar het volgende niveau te kunnen tillen en dit belangrijke onderdeel toe te voegen aan de wereldwijde bijeenkomst van aanbieders van openbaar vervoer.”, aldus Britta Wirtz, Managing Director van Messe Karlsruhe.

De sectorbijeenkomst in Karlsruhe Trade Fair Centre is het enige evenement ter wereld dat zich richt op zowel de taxi- als de ritwerversactiviteiten. Het onderzoekt gedetailleerd de uitdagingen waarmee de sector in de toekomst zal worden geconfronteerd en hoe deze kunnen worden opgelost. Beslissingsnemers van transportautoriteiten, erkende taxidexperts en sectorleiders van over de hele wereld worden uitgenodigd om hun kennis te delen en met handelsbezoekers te communiceren.

Lees ook  TTO: Haagse taxichauffeurs tegen oneerlijke concurrentie

Lees ook: Sochi organiseert All-Russian Conference TAXI-2019

Britta Wirtz - Messe Karlsruhe