PITANE.BLUE - NIEUWS OVER MOBILITEIT
download onze app

DA NL EN FI FR FY DE EL IT NO PL PT SK ES SV TR

NS komt met digitale editie van het tijdschrift SPOOR


Onlangs lanceerde de NS een digitale versie van het tijdschrift SPOOR. SPOOR is het tijdschrift van NS voor de vaste reiziger van NS. Er worden ongeveer 1,2 miljoen exemplaren per kwartaal uitgegeven.  De NS wil met het tijdschrift de reiziger informeren en inspireren over aanbiedingen, nieuwe producten en diensten. Het tijdschrift SPOOR valt al ruim twintig jaar lang, vier keer per jaar bij NS-abonnementhouders op de mat. Het tijdschrift wordt gemaakt door medewerkers van de NS in samenwerking met content- en marketingbureau MPG.

Vanaf nu kunnen klanten en abonnementhouders ook digitaal het tijdschrift lezen. Deze digitale versie van het tijdschrift is stukken uitgebreider dan de papieren versie. De artikelen zijn langer en uitgebreider dan voorheen, omdat de artikelen worden bijgestaan met video’s en animaties. Toekomstig NS president-directeur Marjan Rintel (die per 1 oktober start bij NS) heeft het voorwoord van deze digitale editie geschreven.

In deze versie is meer te lezen over onder andere prachtige plekjes en leuke stekjes om te overnachten in Groningen, reizen met een mondkapje, OV-fiets, reinigen van de trein, museumtips en nog veel meer leuke artikelen. De NS wilde al langer met een digitale versie van het magazine SPOOR komen, door de coronapandemie is het proces versneld. Met een digitale versie kunnen ze sneller inspelen op bijvoorbeeld actualiteiten. De NS weet nog niet of de digitale versie van het tijdschrift SPOOR een blijvertje is, ze gaan de aankomende periode kijken wat het bereik van het digitale tijdschrift is en wat klanten ervan vinden.

Lees ook: NS zet meer treinen in tussen Nijmegen, Utrecht en Schiphol

Je kunt ons ook bereiken via WhatsApp.
Stuur je bericht naar: +316-14792746
WhatsApp
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Print Friendly, PDF & Email

0 reacties op “NS komt met digitale editie van het tijdschrift SPOOR

Geef een reactie