Print Friendly, PDF & Email
Ook een tweedehands motorhome, vooral populair bij jongere gezinnen, is amper nog te vinden. Het gaat harder dan ooit met de verkoop of verhuur van mobilhomes. Wanneer er een motorhome te koop wordt aangeboden, wordt die meteen opgekocht door handelaars waardoor de tweedehandsprijzen eigenlijk te hoog liggen.  De vraag is heel groot en er is amper aanbod. Droom je van een mobilhome, maar beschik je niet meteen over het vereiste kapitaal, dan financier je de camper van je dromen met een aangepaste lening. Anders dan een auto blijft een mobilhome zijn waarde doorheen de jaren sterk behouden. Dat is meteen ook de reden waarom banken en kredietinstellingen voor de aankoop van mobilhomes een veel langere afbetalingstermijn toestaan. Een afbetaling op tien of zelfs twaalf jaar vormt geen enkel probleem.

Heerlijk uitwaaien aan zee. Ontspannen onder het zonnetje, lange wandelingen maken of lekker lui tot rust komen vlakbij het water. We dromen er allemaal van om snel terug te kunnen terrassen en onder de mensen te komen. Door de coronacrisis blijven we liever nog even in onze eigen bubbel. En dan is een mobilhome de oplossing.

Lees ook: Wie gooit als eerste zijn handdoek op de ligstoelen van Mallorca?

mobilhome
ook onder ouderen is de mobilhome zeer populair
Lees ook  Teleurgesteld: Cargoroo bakfiets niet veilig voor kleinkinderen