Per 1 april is EBS gestart met een eigen Regiecentrale in Zoetermeer. De Regiecentrale verzorgt de verkeersleiding en ondersteunt elke dag de voertuigen op de weg. Onder meer door de dienstregeling proactief bij te sturen als dat nodig is en de regie te pakken bij incidenten. Voorheen was de verkeersleiding extern ondergebracht, maar vanaf nu hebben ze een eigen EBS Regiecentrale. Het team van professionals staat 24 uur per dag en 7 dagen per week paraat, zodat chauffeurs onderweg goed en veilig hun werk kunnen doen en reizigers zo min mogelijk last hebben van eventuele verstoringen. Weer een hele mooie stap in het verder verbeteren van de dienstverlening van het bedrijf.

waardering

In de eerste maanden van 2020, nog vóór de coronamaatregelen, werd landelijk onderzoek gedaan door CROW/ KpVV naar klanttevredenheid in het openbaar vervoer. EBS kreeg van reizigers gemiddeld in haar drie regio’s een 8 als rapportcijfer. Alleen stadsvervoerders HTM en RET kregen ook zo’n historisch hoge waardering. EBS is een ambitieus snelgroeiend Nederlands openbaar vervoerbedrijf waarbij de reiziger en kwaliteit voorop staan. Openbaar vervoer betekent bewegen, verbindingen leggen en verbindingen onderhouden. Meer dan bus alleen. 

Zij stellen onze reiziger en haar klantreis centraal door makkelijk en snel reizen van deur tot deur te bieden. Reizen is immers geen doel op zich, maar een middel om zo snel mogelijk van je begin- tot eindbestemming te komen. Dit doen wij op een zo duurzaam mogelijke manier. De chauffeur is het visitekaartje op de bus, waarbij de reis niet begint en eindigt bij de bushalte. EBS biedt hoogwaardige dienstverlening met een hoge klanttevredenheid als doelstelling en resultaat.

Lees ook:  HTM start met vervanging van OV-chipkaartlezers

GVB en EBS Amterdam
Pitane Driver App - Samsung
Print Friendly, PDF & Email