Jantine Vochteloo volgt per 1 juni Hubert Andela op als secretaris KNV Zorgvervoer en Taxi. Voor leden en relaties van KNV is Jantine uiteraard geen onbekende, want zij werkt sinds 2008 bij KNV Zorgvervoer en Taxi en beheert daar als beleidsmedewerker meerdere dossiers.

Door het vertrek van Hubert ontstond er tevens een vacature voor de directeursfunctie die Hubert vervulde. Carlo Cahn zal hem opvolgen als directeur van Koninklijk Nederlands Vervoer. Carlo werkt sinds september 2013 bij KNV als secretaris van zustervereniging Busvervoer Nederland. Hij zal deze functie blijven vervullen. Nadat Carlo een opleiding tot jurist voltooide  was hij werkzaam voor verschillende brancheverenigingen zoals Transport en Logistiek Nederland en de veiligheidsbranche.

"Ik ben blij dat Jantine de secretaris wordt van KNV Zorgvervoer en Taxi. Jantine kent alle facetten van het zorgvervoer en de taxiwereld tot in de details. Haar ervaring loopt van het afsluiten van de Cao’s tot kwaliteitsbeleid in de opstapmarkt. Ik kan met een gerust hart stellen dat de vereniging bij haar in goede handen is. Daarnaast ben ik blij dat we Carlo bereid hebben gevonden om de directeurstaken over te nemen van Hubert. Hij kent onze sectoren, heeft een breed netwerk en zorgt voor de continuïteit die onze branches door de coronacrisis op dit moment nodig hebben.”

KNV Zorgvervoer en Taxi-voorzitter Bertho Eckhardt

Vanwege de uitbreiding van Jantine’s taken wordt een deel van haar dossiers overgenomen door Casper Oranje en Ton Hokken. Haar paritaire werkzaamheden voor de cao Zorgvervoer en Taxi zullen op tijdelijke basis worden ingevuld door arbeidsjuriste Linda Verschuren. De regie voor wat betreft de cao-onderhandelingen blijft bij KNV liggen. Jantine en Carlo volgen Hubert Andela op, die per 1 juni aan de slag gaat als directeur van brancheorganisatie ZuivelNL. Onze redactie wenst Jantine en Carlo veel succes in hun nieuwe functie.

Lees ook: KNV ondertekent routekaart Zero Emissie Taxivervoer

BlaBlaBla
Print Friendly, PDF & Email