Tot en met 8 augustus is de Japanse hoofdstad het middelpunt van de mondiale sport. De Nederlandse sporters worden dit jaar gehuldigd in Den Haag. Gewoonlijk gebeurt dit in het land waar de Olympische Spelen worden gehouden, maar dit jaar keren de sporters na hun deelname binnen de 48 uur terug naar Nederland. Om de sporters hun prestaties te laten vieren met de fans, zorgt Den Haag alsnog voor een huldiging! Zorg dat je erbij bent! Dit is dé kans om bij de huldiging te zijn van jouw favoriete sporter.

Boulevardtrein

Op vertoon van je toegangsticket voor het festival kun je in plaats van te lopen, ook gratis de speciale Boulevardtrein nemen die overdag pendelt op de boulevard tussen het Kurhaus en het festival. Het TeamNL Olympic Festival vindt plaats op het sportstrand van Den Haag en is van 23 juli tot 8 augustus dagelijks geopend van 9:00 ’s ochtends tot 20:00 ’s avonds. Omdat er weinig parkeergelegenheid is in de omgeving van het evenement, raden wij je zeer sterk aan om met het openbaar vervoer te komen. Kies de snelste en slimste manier om naar het TeamNL Olympic Festival te reizen! 

(artikel gaat door onder afbeelding)
halte Kurhaus naar het TeamNL Olympic Festival

Het TeamNL Olympic Festival is lastig bereikbaar met de auto. Op de boulevard, aangrenzend aan het evenemententerrein is parkeren niet mogelijk en op de meeste uren is de boulevard afgesloten voor alle verkeer. Het Team NL Olympic Festival is gemakkelijk met het openbaar vervoer bereikbaar. Vanaf station Den Haag Holland Spoor brengt tram 11 je naar halte Strandweg en loop je in 10 minuten naar het terrein. Vanaf station Den Haag Centraal kun je tram 9 nemen om vanaf halte Kurhaus naar het TeamNL Olympic Festival te lopen (ongeveer 20 minuten). Daarnaast kun je vanaf deze treinstations natuurlijk ook kiezen om je reis naar ons festival te vervolgen per deelscooter, – fiets of de OV-fiets.

Lees ook: Scheveningen kijkt naar je uit door kunstwerk

je kunt de speciale Boulevardtrein nemen die overdag pendelt op de boulevard tussen het Kurhaus en het festival
Print Friendly, PDF & Email