Door de nieuwe gratis app van Taxicentrale De Meierij te downloaden in de AppStore of PlayStore kan vanaf nu oma of opa, en de ouders of de voogd van een kind van minuut tot minuut volgen waar hun lieveling is tijdens het schoolvervoer. Afgelopen week nam het bedrijf uit Liempde de nieuwe app in gebruik. Innovatie wordt steeds belangrijker in de taxisector. Bedrijven onderscheiden zich vooral in de wijze waarop de klant de ervaring van reizen beleefd. De gebruikerservaring is een belangrijk onderwerp dat maar al te vaak te weinig aandacht krijgt binnen leerlingenvervoer. Daar wil Taxicentrale De Meierij iets aan doen door de inzet van nieuwe software waarbij transparant alle betrokkenen de reisweg kunnen volgen.

Taxicentrale De Meierij werkt mee aan een MaaS-oplossing voor reizigers uit het doelgroepenvervoer, waarbij de reiziger de keuze heeft om te reizen met een combinatie van de taxi en het openbaar vervoer. Door het in gebruik nemen van de nieuwe app, gebaseerd op Pitane Arrive technologie, werd ook meteen ook de toegang tot de TOMP interface in gebruik genomen. Het bedrijf wat altijd voorop loopt in innovatie wil zich serieus bezig houden met het Mobility as a Service idee. Totale mobiliteit als een dienst aanbieden is de toekomst van de dienstverlening, en daarbij heeft de traditionele taxi zeker een plaats in.

slimme software

Met name door de komst van slimme software wordt het voor taxibedrijven steeds belangrijker de kwaliteit van de bedrijfsprocessen te waarborgen en eventueel te verbeteren. Ook hechten bedrijven, stichtingen, scholen en branche- verenigingen steeds meer waarde aan het inzicht over de kwaliteit van het personenvervoer. Het Eindhovense Pitane BV zet de laatste jaren vooral in op deze kernpunten bij de ontwikkeling van mobiele toepassingen en blijft daardoor toonaangevend voor anderen. In de praktijk gaat ‘user experience’ om het identificeren en weghalen van barrières en het heel makkelijk maken van het gebruik van mobiele toepassingen voor gebruikers.

(tekst gaat door onder de afbeelding)

Taxicentrale De Meierij werkt mee aan een MaaS-oplossing voor reizigers uit het doelgroepenvervoer,

over Taxicentrale De Meierij

Door de jaren heen is  Taxicentrale De Meierij uit het Brabantse Liempde sterk geworden in kleinschalig personenvervoer zoals straattaxi, zieken-, groeps-, rolstoel-, directie-, deeltaxi-, treintaxi- en gecombineerd schipholvervoer. In al deze vervoersvormen is service en betrouwbaarheid een heel belangrijk onderdeel voor onze klanten. Dit heeft er toe geleid dat het wagenpark is uitgegroeid tot 31 taxi’s en taxibusjes en 65 personeelsleden die ervoor zorgen dat ze 7 dagen in de week de klanten kunnen bedienen.

Lees ook: Makkelijk een taxi boeken en betalen met Pitane Arrive

Taxicentrale De Meierij
Print Friendly, PDF & Email