Print Friendly, PDF & Email

We merken het op de weg en ook in het openbaar vervoer, het wordt steeds drukker en op dat gebied verlang je soms misschien terug naar de rust die de coronapandemie met zich meebracht. Dagelijks in de file staan is er weer bij en wachten op de volgende bus omdat deze voor je gevoel te vol zit komt ook weer voor. Toch is het heerlijk dat de maatschappij grotendeels weer op is gestart en dat we ons normale leven weer zo veel mogelijk hebben kunnen oppakken. De Nederlandse Spoorwegen is altijd bezig met vernieuwen en het de reiziger zo aangenaam en makkelijk mogelijk te maken. Ze bieden een nieuwe dienst aan voor werkgevers, NS Go. De werkgever heeft met NS Go de mogelijkheid om zelf te bepalen wanneer en welke vervoersmiddelen de werknemer mag gebruiken.

“niemand weet hoe het einde van corona zal verlopen en niemand weet precies hoe het reisgedrag en het thuiswerkbeleid na de pandemie eruit komt te zien. We merken dat werkgevers daarmee worstelen. Onze nieuwe dienst NS Go gaat juist uit van die onzekerheid, waardoor werkgevers altijd het juiste vervoer aan hun werknemers kunnen bieden, ongeacht of je elke dag naar je werk gaat of alleen maar sporadisch. En zonder gedoe met bonnetjes die gedeclareerd moeten worden”.

Onder de vervoersmiddelen vallen de fiets, auto, trein en zelfs een taxi. Met deze dienst kunnen werknemers makkelijk via de NS-app een reis plannen van deur tot deur. Op deze manier probeert de NS de reiziger na de coronapandemie weer terug te verwelkomen en beter aan te sluiten op de nieuwe manier van reizen. Het reisgedrag is tijdens de coronapandemie enorm veranderd, en de vraag is hoe dit er in de toekomst uit gaat zien. Met NS Go kunnen werkgevers altijd het juiste vervoer aan hun werknemer bieden, ongeacht welke dag ze naar hun werk gaan en of dit vaste dagen zijn. De werknemer zit niet met bonnetjes die gedeclareerd moeten worden, alles gaat via de NS-app.

Lees ook: Evenement Eurospoor terug van weggeweest

Makkelijk je reis plannen met NS-app.