BLUE

"k ken veel mensen die het financieel moeilijk hebben en ik zeg altijd dat het geld op straat ligt."

De afgelopen maanden maakten de chauffeurs in Amsterdam die 100 ritten voltooiden kans op een 12 maanden lease van een Toyota Mirai. En nu werden de sleutels overhandigd aan de gelukkige winnaar. Arnold, 44 jaar oud, getrouwd, heeft drie kinderen en woont in Diemen droomt van zijn eigen padel club openen. Naast rijden met Bolt, rijdt hij ook leerlingen dagelijks van en naar school. Speelt graag padel en schaken, en leest veel in zijn vrije tijd.

“Ik vind het contact met mensen het leukst. De afstand tussen klant en chauffeur verdwijnt als je een praatje maakt. Dan merk je dat de mensen in de auto ook gewoon mensen zijn die naar hun werk gaan, boodschappen doen en die een verhaal te vertellen hebben."

Volgens Arnold merkt je soms dat er vriendelijk contact ontstaat in de 10 minuten dat ze in je auto zitten, en dat vind hij leuk. “En als je dan een leuk gesprek hebt, is dat geweldig en weet je dat je een tevreden klant hebt.”, aldus de winnaar van het mobiliteitsplatform Bolt.

(Tekst loopt door onder de foto)
Arnold zou iedereen aanraden Bolt chauffeur te worden en kent veel mensen die het financieel moeilijk hebben.

Arnold vindt het contact met mensen het leukst. De afstand tussen klant en chauffeur verdwijnt als je een praatje maakt. Dan merk je volgens hem dat de mensen in de auto ook gewoon mensen zijn die naar hun werk gaan, boodschappen doen en die een verhaal te vertellen hebben. 

Lees ook  Bolt verhoogt veiligheid door opname van gesprekken tijdens de rit

"Ik heb het afgelopen jaar veel tegenslagen gehad en hoopte echt iets positiefs mee te maken. Dus toen ik dit nieuws hoorde, was ik erg opgelucht en vooral erg blij dat ik gewonnen had.”

Arnold zou iedereen aanraden Bolt chauffeur te worden en kent veel mensen die het financieel moeilijk hebben. Hij zegt dan ook altijd dat het geld op straat ligt. Rijden is een makkelijke manier om extra geld te verdienen. Voor mensen met geldzorgen of die gewoon extra inkomen nodig hebben, vraagt hij altijd: “waarom zou je niet een paar uur per week in de auto stappen en wat bijverdienen?”.

foto bijdrage: Bolt website – blog

Gerelateerde artikelen:
Agendapakket
Print Friendly, PDF & Email