Print Friendly, PDF & Email
EVI.

Reis binnen Nederland comfortabel met de trein naar één van de opstaplocaties van de Keukenhof Express die u rechtstreeks naar Keukenhof brengt voor een onvergetelijke fleurige dag.

Het is weer zover, Keukenhof is open voor de liefhebbers tot en met zondag 14 mei. Je kunt hier elke dag van 08:00 tot 19:30 terecht en ook op feestdagen, dus misschien een leuk uitje voor de paasdagen. Keukenhof is niet alleen een fraai decor voor 7 miljoen voorjaarsbloeiers, maar leent zich ook uitstekend voor beeldhouwwerken en andere kunstobjecten. Die geven het park een extra dimensie.

Keukenhof heeft een samenwerking met het Museum Kröller-Müller en 25 kunstenaars. Ook voor kinderen is er in Keukenhof veel te doen. Volg de speurtocht en word een echte tulpenexpert, knuffel met de dieren in de kinderboerderij en dwaal door het doolhof. Loop op de stapstenen over het water en sluit de dag af met poffertjes bij de Nijntje speeltuin. De combinatie van het bloeiende park en beeldende kunst is verrassend.

Keukenhof is het internationale en zelfstandige showvenster van de Nederlandse sierteelt, met de nadruk op bolbloemen. In acht weken tijd laat Keukenhof zien wat de Nederlandse sierteelt te bieden heeft. In het park ligt de nadruk op de 7 miljoen voorjaarsbloeiende bloembollen, waarbij 100 inzenders hun levende catalogus laten zien. In meer dan 20 bloemenshows presenteren 500 bloemenkwekers snijbloemen en potplanten in al hun variatie.

(Tekst loopt door onder de foto)
Ga je binnenkort een dagje naar Keukenhof? Maak het jezelf dan gemakkelijk en reis met het openbaar vervoer.

Ga je binnenkort een dagje naar Keukenhof? Maak het jezelf dan gemakkelijk en reis met het openbaar vervoer. Reis binnen Nederland comfortabel met de trein naar één van de opstaplocaties (Amsterdam RAI, Schiphol Airport, Leiden Centraal Station en Haarlem Centraal Station) van de Keukenhof Express die u rechtstreeks naar Keukenhof brengt voor een onvergetelijke fleurige dag. 

Je kunt verschillende soorten combitickets bestellen. Je kunt bijvoorbeeld een combiticket kopen met een entreekaartje voor Keukenhof inclusief een dagretour naar Leiden Centraal, Schiphol Airport, Amsterdam RAI of Haarlem én een busticket voor de Keukenhof Express. Je kunt ook een combiticket kopen met een entreekaartje voor Keukenhof én een busticket voor de Keukenhof Express. De buschauffeur van de Keukenhof Express zet je af bij de hoofdingang van Keukenhof.

Gerelateerde artikelen:
Agendapakket