BLUE

Met deze samenwerking bereikt Solmar.nl een groter publiek en hoeven de klanten van Flixbus niet meer over te stappen in Parijs of Frankfurt.

Vervoersbedrijven Solmar.nl en Flixbus zullen extra capaciteit inzetten om tegemoet te komen aan de groeiende vraag naar busvervoer. Reizigers kunnen al vanaf 49 euro een busreis boeken voor een enkele reis. De recente ontwikkelingen op luchthavens wereldwijd hebben geleid tot beperkte capaciteit en vertragingen in de reisindustrie. Als reactie hierop hebben Solmar.nl en Flixbus, vooraanstaande aanbieders van busvervoer, besloten om samen te werken.

Met deze samenwerking kan Solmar.nl een breder publiek bereiken en hoeven Flixbus-klanten niet langer over te stappen in Parijs of Frankfurt. Dit zal de reistijd voor Flixbus-reizigers aanzienlijk verminderen. Van oktober 2023 tot minstens april 2024 zal Solmar.nl blijven rijden naar Benidorm op maandagen en vrijdagen, wat vooral interessant is voor reizigers die op zoek zijn naar de winterzon.

reizigers

De beperkte capaciteit op luchthavens heeft talloze uitdagingen voor reizigers met zich meegebracht, variërend van hoge ticketprijzen tot onzekerheid over vluchten. Door gebruik te maken van het uitgebreide busnetwerk van Solmar.nl en Flixbus kunnen reizigers deze problemen vermijden en alsnog genieten van hun geplande reis naar Spanje. Bovendien hoeven reizigers zich geen zorgen te maken over de beperkingen op luchthavens.

Door gebruik te maken van het uitgebreide busnetwerk van Solmar.nl en Flixbus kunnen reizigers deze problemen vermijden en alsnog genieten van hun geplande reis naar Spanje.

Solmar.nl en Flixbus hebben besloten om voornamelijk extra bussen in te zetten tijdens het hoogseizoen. Deze extra capaciteit biedt reizigers de flexibiliteit om op verschillende tijdstippen te reizen. Bovendien zorgt het feit dat ze Spanje kunnen bereiken zonder afhankelijk te zijn van de beperkte beschikbaarheid van vluchten ervoor dat reizigers meer rust ervaren.

Lees ook  Financiële steun van Port of Antwerp-Bruges voor schooluitjes naar de haven

“Als toonaangevende spelers in de reisbranche begrijpen we als geen ander welke uitdagingen reizigers momenteel tegenkomen. Door extra capaciteit in te zetten en onze busdiensten uit te breiden, willen we ervoor zorgen dat reizigers comfortabel en betrouwbaar kunnen reizen,” aldus de woordvoerder van Solmar.nl.

Reizigers kunnen profiteren van het uitgebreide busnetwerk van Solmar.nl en Flixbus, dat verschillende steden en vakantiebestemmingen in Spanje met elkaar verbindt. Of het nu gaat om een ontspannen strandvakantie of het verkennen van culturele hoogtepunten, de busdiensten bieden een betrouwbaar en betaalbaar alternatief voor vliegreizen. Voor meer informatie over de busdiensten en het boeken van tickets kunnen reizigers terecht op de officiële websites van Solmar.nl en Flixbus.

Gerelateerde artikelen:
NS
Print Friendly, PDF & Email