Print Friendly, PDF & Email
Pitane Image

De uitbreiding van deze dienst door Munckhof is een positieve ontwikkeling voor reizigers die gebruik willen maken van een gratis én duurzamere mogelijkheid voor het reizen van en naar Schiphol.

KLM breidt haar unieke busdienst voor passagiers uit, waarbij vanaf 31 maart aanstaande een extra dienst wordt toegevoegd aan de route Nijmegen – Arnhem – Schiphol. Deze uitbreiding resulteert in twee dagelijkse ritten op deze route, waarmee de luchtvaartmaatschappij en haar partner Munckhof tegemoetkomen aan de groeiende vraag naar duurzamere en flexibelere reisopties. De toevoeging van een luxe verlengde Mercedes Sprinter, een midibus geschikt voor 20 personen, onderstreept de inzet voor comfort en duurzaamheid. De bus, compleet uitgerust in KLM-branding, benadrukt de kenmerkende kwaliteit en service waar de luchtvaartmaatschappij om bekendstaat.

Deze service, die het hele jaar door gratis beschikbaar is voor KLM-klanten met een aansluitende vlucht, maakt deel uit van een bredere strategie om duurzaamheid in de reisindustrie te bevorderen. Door volledig over te schakelen op biobrandstof voor deze diensten, zet KLM samen met Munckhof grote stappen naar een groenere toekomst. Tom Roefs, CEO van Munckhof Groep, benadrukt het belang van deze ontwikkeling: “Met meer flexibiliteit en aandacht voor duurzaamheid, zijn wij klaar om onze rol als partner van KLM verder uit te bouwen en reizigers een comfortabele en betrouwbare reiservaring te bieden.”

De samenwerking tussen KLM en Munckhof staat al langer bekend om de inzet voor innovatie en duurzaamheid in het passagiersvervoer. Bas Gerressen, SVP Benelux, Dutch Caribbean & Suriname bij KLM, bevestigt dit: “De samenwerking heeft ertoe geleid dat we van conventionele brandstof naar biobrandstof zijn overgegaan. Door de inzet van de midi bus bieden we onze klanten in de toekomst nog meer en betere connecties.”

Lees ook  Innotrans 2024: Berlijn wordt het podium voor transportinnovaties
(Tekst loopt door onder de foto)
KLM
Foto: © Pitane Blue - KLM - Munckhof

“Wij waarderen de goede samenwerking met Munckhof als loyale partner van KLM voor het busvervoer van en naar Schiphol. De samenwerking heeft ertoe geleid dat we van conventionele brandstof naar biobrandstof zijn overgegaan. Door de inzet van de midi bus bieden we onze klanten in de toekomst nog meer en betere connecties. We vertrouwen erop samen met Munckhof te blijven vernieuwen en verduurzamen.”

De busdienst tussen Nijmegen, Arnhem en Schiphol is niet alleen een testament van KLM’s engagement voor duurzaamheid, maar biedt ook een ongeëvenaarde service aan reizigers. De uitbreiding van deze dienst beantwoordt aan de groeiende behoefte aan duurzame reisopties en benadrukt de voortdurende inspanningen van zowel KLM als Munckhof om aan de wensen van de moderne reiziger te voldoen. Deze stap past binnen een bredere trend in de luchtvaartindustrie, waar duurzaamheid steeds meer op de voorgrond treedt.

Met de uitbreiding van deze busdienst zetten KLM en Munckhof een nieuwe standaard voor luchtvaartmaatschappijen wereldwijd. Het biedt een kijkje in de toekomst van het reizen, waarbij gemak, comfort, en vooral duurzaamheid centraal staan. Deze ontwikkeling is een belangrijke stap voorwaarts in de inspanningen van de luchtvaartindustrie om haar ecologische voetafdruk te verminderen en een nieuwe fase in te luiden van milieubewust reizen.

ABONNEMENT
Gerelateerde artikelen:
Lees ook  Qbuzz: dieselbussen voor Fries busvervoer wekken verbazing
CDTONLIN