Print Friendly, PDF & Email

Arno van Haasterecht gaat  maandag 5 augustus aan de slag als nieuwe algemeen directeur bij Trevvel Rotterdam waar hij Interim-directeur Aad Romijn gaat vervangen. Trevvel neemt nu zo’n anderhalf jaar met succes alle vervoer voor de gemeente Rotterdam voor haar rekening. Het gaat hierbij over tussen de 5000 en 7000 ritten per dag.

Toegankelijke manager met een authentieke leiderschapsstijl.

De nieuwe algemeen directeur staat bekend als een toegankelijke manager met een authentieke leiderschapsstijl. Met veel enthousiasme en energie investeren in mensen voor het behalen van solide resultaten is de voornaamste drijfveer.

In zijn vorige functie was hij verantwoordelijk voor de dagelijkse operaties binnen het B2B NL netwerk van DHL Parcel Service Benelux en functioneel leidinggevende van 14 Terminal Managers.

Zoals van Haasterecht zelf schrijft kiest hij voor aanpakken, visie en verdieping en is hij allergisch voor getreuzel, losse flodders en oppervlakkigheid.

“Waar blijft mijn taxi”, Liza geeft antwoord?

Dat van Haasterecht in een gespreid bedje terecht komt is geenzins waar. Ondanks er in de voorbije periode enorm werd ingezet op de kwaliteit van het vervoer en de dienstverlening voor de reiziger, innoveert Trevvel op alle vlakken en gaat daar in de komende jaren mee door. 

De laatste innovatie was de introductie van Liza, de nieuwste aanwinst in het callcenter. Liza is in april gestart als digitale callcentermedewerker bij Trevvel en weet als geen ander de vragen snel te beantwoorden van de reizigers. Het voordeel voor de reiziger is dat deze veel minder lang hoeft te wachten wanneer hij belt. Liza staat namelijk altijd voor klaar tussen 06.00 uur en 01.00 uur en doorverbinden blijft mogelijk want Liza neemt niet alle telefoongesprekken over. 

Lees ook  Frisse wind: Arno van Haasterecht nieuwe directeur Cyclus

Wij wensen Arno van Haasterecht veel succes in zijn nieuwe functie.

Lees ook: Doven, slechthorenden en mensen met een spraakbeperking bellen ook voor een taxi

Visueel plannen met Pitane Mobility
Trevvel innoveert waar mogelijk
Pitane Blue