KLM Crown Lounges bieden een oase van rust, middenin de hectiek van een luchthaven. Een stijlvolle, serene omgeving met veel privacy en ruimte. Er zijn Crown Lounges op Toronto Airport en Houston Airport , maar u vindt ze ook dichter bij huis, op onze thuisbasis: Amsterdam Airport Schiphol.

Non-Schengen Crown Lounge, Amsterdam Airport Schiphol

Deze gloednieuwe lounge brengt de gastvrijheid van KLM samen met het beste wat Nederland te bieden heeft op het gebied van smaak en innovatie. De ingang is niet te missen, u herkent de lounge aan de duizenden Delfts blauwe huisjes op Holland Boulevard.

Wat deze lounge bijzonder maakt, is de indeling in verschillende themagebieden. Elk met een eigen sfeer en bijbehorende voorzieningen. Zo komt u aan werk toe in de rustige Polder, frist u even op met een douche in de Sea, tapt u een biertje in de City of ontspant u met een film in de Dutch Mountain. Waar u ook behoefte aan heeft, u vindt het in deze bijzondere lounge. Basisvoorzieningen bestaan o.a. uit douches, slaapcabines, gratis WiFi en een uitgebreid buffet aan warme en koude gerechten.

Eenmaal boven aangekomen kun je met je digitale of papieren boardingspass inchecken. Je kunt je hier zelf vlot en gemakkelijk aanmelden. Kom je met een gast dan moet je je melden bij een van de medewerkers.

Renovatie Schengen Crown Lounge duurt veel te lang

Blijft u binnen Europa? Dan is de Schengen Crown Lounge de plek waar u voorafgaand aan uw vlucht of tijdens een overstap terecht kunt. Deze lounge is ideaal voor een kleine pauze voordat u uw reis weer voortzet. Deze Europese lounge is o.a. uitgerust met werkruimtes, WiFi, douches en een buffet met koude en warme gerechten.

In steeds meer luchthavens is het droevig gesteld met de lounge waar luchtvaartmaatschappijen Schengen passagiers ontvangen. Wellicht is de KLM lounge op de luchthaven te Schiphol wel de meest droevige lounge waar je wordt verstopt in een donkere kamer met een leeslampje.

Toch is deze lounge al lang niet meer van deze tijd en laat renovatie te lang op zich wachten. Tijdens de voorbije warmte periode was het behelpen met een in de haast gezochte airco zonder afvoer. Opvallend veel verschil is er te vinden tussen Schengen en Non Schengen lounges binnen Europese luchthavens.

Lees ook: Verantwoord vliegen is volgens KLM de trein nemen naar Schiphol

Zithoek KLM lounge Schiphol
Airco KLM lounge Schiphol
Jet Schengen Lounge Wenen
Print Friendly, PDF & Email