Op vrijdag 20 september organiseert Censys BV in het Carlton Beach Hotel in Scheveningen de Pitane Mobility Gebruikersdag. De bijeenkomst is bedoeld om 25 jaar Censys BV te vieren en 10 jaar Pitane Mobility.

Een inspirerend dagje aan zee, schrijf nog snel in!

De dag staat – na gratis aanmelding op www.gebruikersdag.nl– open voor klanten, hun introducees, gebruikers van de Pitane Mobility software en geïnteresseerden in logistieke oplossingen voor het personenvervoer. De start is om 12.00 uur en de (ongetwijfeld prikkelende) afsluiting gebeurt door Özkan Akyol.

Tijdens de Pitane Mobility gebruikersdag is Erwin Stoker, hoofd ontwikkeling OV Bureau Groningen-Drenthe, een van onze gastsprekers. Onderwerp van gesprek wordt de bouw van het waterstoftankstation en de aanschaf van 20 waterstofbussen voor busconcessie Groningen Drenthe.

Oprichters Irina Grooten en Rogier Iding van Intermediaire Business Desk kennen het antwoord op moeilijke vragen over financieringen uit de sector. De vraag stellen wat aankoop vastgoed voor eigen gebruik en uitfasering pensioen in eigen beheer doet op de agenda tijdens de Pitane Mobility Gebruikersdag is niet overbodig.

Het GNMI bestaat uit gemeenten die samen werken aan beter lokaal mobiliteitsbeleid en richt zich vooral op de thema’s openbaar vervoer en doelgroepenvervoer, parkeren, smart mobility, verkeersveiligheid en duurzaamheid. Jaap Berends, beleidsadviseur van het GNMI, is een van de gastsprekers tijdens de Pitane Mobility gebruikersdag te Scheveningen op 20 september 2019 in het Carlton Beach hotel.

Op de gebruikersdag te Scheveningen staat niet alleen de presentatie van de nieuwe Pitane Mobility software op de agenda module maar eveneens de presentatie van de gloednieuwe Pitane Mobility Driver App. De nieuwe ‘native’ app zit boordevol technische snufjes.

Lees ook  Pitane Mobility bereidt zich voor op de toekomst met Open Core model

Rebel en dwarsdenker Özcan Akyol is dit jaar een van de gasten te Scheveningen tijdens de Pitane Mobility gebruikersdag. De bijeenkomst is de dag bij uitstek waar beleidsmakers en bedrijven die uitvoering geven aan mobiliteitsoplossingen samenkomen en ideeën uitwisselen in een zeer ontspannen sfeer.

In Mobility as a Service (MaaS) staan data en multimodaliteit centraal. Biedt MaaS een uitkomst om mensen duurzamer in beweging te krijgen? Het MaaS-lab van KNV richt zich op het samenbrengen van alle marktpartijen. Met regelmaat organiseren Sonila Metushi en Arjan Vaandrager van het Koninklijk Nederlands Vervoer informatie bijeenkomsten. Sonila Metushi is aanwezig te Scheveningen en legt uit waar het KNV MaaS-lab voor staat.

Het geheel wordt afgesloten met een netwerkborrel en het aanbieden van een reischeque van 500,- EUR aan de gelukkige winnaar. Tevens staan nog een aantal andere verrassingen voor de aanwezigen op de agenda, want 25 jaar bestaan als bedrijf is niet zo maar een feestje voor het Eindhovense Censys BV.

Lees ook: Özcan Akyol, riedeltje over betere wereld houdt geen stand

Özcan Akyol
Özcan Akyol
Carlton
Print Friendly, PDF & Email