Print Friendly, PDF & Email

Een boete gekregen omdat je Flitsmeister bent vergeten aan te zetten, dat is verleden tijd want de populaire Nederlandse navigatie-app Flitsmeister brengt de ONE uit.  Wanneer de ONE gekoppeld is, start de app voortaan automatisch op zodra je in de auto stapt. Zo weet je zeker dat je nooit meer een waarschuwing mist.

De ONE is voorzien van een speaker en ledje. Zodra in de app een waarschuwing binnenkomt stuurt de app dit door naar jouw Flitsmeister ONE. Via geluid en licht waarschuwt de ONE je tijdig voor situaties zodat jij je aandacht op de weg kan houden. De toegevoegde waarde van de One is dus dat hij je via een lichtsignaal waarschuwt, en automatisch aangaat wanneer je de auto instapt. 

Verder zitten er twee fysieke knoppen op de One. Hiermee kun je bevestigen of ontkrachten dat er daadwerkelijk sprake was van een flitser. Op die manier wordt de informatievoorziening steeds beter, als genoeg mensen meedoen.

Net als de app is de Flitsmeister ONE even legaal. Met de 3M sticker aan de achterzijde plak je de Flitsmeister ONE op een plek in de auto waar je makkelijk bij kan. Het apparaat is voorzien van een (bijgeleverde) CR2450 batterij, welke twee jaar mee gaat. Ook na die tijd is de batterij gemakkelijk te vervangen.

Gebruik de app samen met meer dan 1,6 miljoen andere automobilisten en zit nooit meer gefrustreerd achter het stuur. De app herkent of je in een parkeerzone staat en zal je na een rit vragen of je een parkeeractie wilt starten. Zodra je weer gaat rijden sturen we je direct een notificatie om de parkeeractie te stoppen. Zo betaal je nooit teveel.

Lees ook  Schiphol: de jacht naar een ritje laat taxironselaars niet los

Lees ook: Verlagen van de snelheid naar 100 km op de snelweg

Flitsmeister ONE