Print Friendly, PDF & Email

Swissport opende op Eindhoven Airport de Aspire business lounge. Passagiers die gebruikmaken van de modern ingerichte lounge kunnen hun reis in een ontspannen sfeer starten. Als zakelijke reiziger wil je je tijd zo optimaal mogelijk benutten want je hebt tenslotte een hoop te doen. 

Om ervoor te zorgen dat je efficiënt aan de slag kunt en voor je reis nog even kunt ontspannen, vind je bij Eindhoven Airport nu een gloednieuwe Aspire business lounge. Zo kun je ongestoord verder werken, terwijl je wacht! 

De business lounge van Eindhoven Airport bevind zich na de veiligheidscontrole op de eerste verdieping en beschikt over een oppervlakte van 200 vierkante meter en heeft een capaciteit van 60 zitplekken. De lounge is zeven dagen per week geopend van 05:30u-21:30u. Naast wifi is er een buffet met warme en koude gerechten waaronder typisch Brabantse worstenbroodjes. Ook is er een bemande bar met een selectie aan non- en alcoholische drankjes.

Wanneer je in het bezit bent van een Priority of Dragon Pass, heb je direct toegang tot onze business lounge. Ook Preferred banking klanten van ABN AMRO krijgen gratis toegang tot de Business Lounge. Val je buiten de eerder genoemde eisen en wil je toch graag gebruik maken van de business lounge, dan kun je deze toegang zelf online of aan de deur boeken.

De vestiging van de lounge op de luchthaven past bij de strategie van Eindhoven Airport waarin de transitie van kwantiteit naar kwaliteit centraal staat. De lounge voorziet in de behoeften van de reiziger en draagt bij aan de verhoging van de kwaliteit van de luchthaven. De luchthaven is voor de Brainportregio van belang. Zo’n twintig procent van de reizigers heeft een zakelijk reismotief. Juist ook voor deze groep passagiers is de Aspire Lounge een welkome extra faciliteit.

Lees ook: 

Veel van de airport lounges kunnen een flinke renovatie of opknapbeurt gebruiken

Fotografie: © Twycer

met dank aan Lukasz Sliwinski