Print Friendly, PDF & Email

De Munckhof Group heeft de relatie met Amadeus vorm gegeven. In de laatste ontwikkeling  kunnen NDC-boekingen rechtstreeks in hun systemen worden ingeschoten. Enkele maanden geleden kondigde de Munckhof Group support aan voor het Amadeus NDC programma, specifieke software om NDC te stimuleren en ervoor te zorgen dat alle spelers kunnen aansluiten. Het programma brengt alle NDC-activiteiten binnen Amadeus samen – als IT-provider en aggregator.

Onlangs kondigde Amadeus aan dat Selling Platform Connect, haar online boekingsplatform, reisverkopers zou toestaan om te winkelen in reisaanbiedingen voor luchtvaartmaatschappijen. Het belangrijkste voordeel voor de reisverkopers is dat ze nu alle beschikbare vluchten van luchtvaartmaatschappijen en gerelateerde services voor een bepaalde reis op één enkel scherm kunnen bekijken en vergelijken, ongeacht de bron.

“Klantenservice is een topprioriteit voor alle reisverkopers en de nieuwe NDC-compatibele versie van Selling Platform Connect maakt vandaag niet alleen de boeking mogelijk, maar ook het onderhoud van NDC-boekingen. Dit is positief stap voor onze reisadviseurs die in hun voorkeursomgeving kunnen blijven werken. We zijn ervan overtuigd dat de verdere samenwerking met Amadeus de boekingservaring voor onze reisadviseurs zal blijven verbeteren en onze klanten de positieve voordelen zal bieden van de mogelijkheden die NDC biedt.”, aldus Tom Roefs, CEO van Munckhof Group.

Dit betekent nu dat reisverkopers van de Munckhof Group op NDC-inhoud kunnen zoeken, vergelijken en boeken samen met de inhoud van elke andere bron (EDIFACT en andere API’s) – allemaal op een volledig geïntegreerde manier en binnen dezelfde workflow. Deze nieuwe stap, waarbij het volledige bereik op één plek beschikbaar wordt gemaakt, betekent een eenvoudigere manier van werken om hun klanten te helpen de beste aanbiedingen en waarde voor hun vluchten te vinden.

Lees ook  Inframobility: Arjan Wiering het nieuwe gezicht van Munckhof

Lees ook: CBS kiest opnieuw voor Munckhof als travel partner

 

Munckhof groep