Print Friendly, PDF & Email
[responsivevoice_button voice="Dutch Female" buttontext="lees voor"]

Inmiddels zijn de technische complicaties sneller dan verwacht opgelost. Airtrade BV had haar KLM klanten voorzien van het langverwachte coronavoucher. Helaas konden de uitgegeven vouchers niet gebruikt worden. Het bedrijf gaf aan dat dit te maken heeft gehad een technische storing.

“Gisteren hebben wij u de Corona-voucher voor uw geannuleerde Package Deal toegestuurd. Helaas zijn er technische complicaties met onze vouchercodes opgetreden waardoor uw voucher voor een periode van ongeveer 2 weken nog niet bruikbaar zal zijn.”, aldus een schrijven van Airtrade BV.

annuleringsbeleid

Airtrade Holland B.V hanteert het volgende annuleringsbeleid voor reizen en schrijft aan de klanten dat ze de reis zelf voor de klant annuleren. De reissom wordt gerestitueerd in de vorm van een voucher. Dit gaat een corona-voucher worden die voldoet aan de voorwaarden zoals opgesteld door de ANVR en SGR. Volgens de automatische berichtgeving van het bedrijf zal het voucher binnen enkele weken per mail worden toegestuurd en moet de klant hier verder geen actie voor nemen. 

De voucher zou dan vanaf het moment van uitgifte maximaal 1 jaar geldig blijven. De voucher is geldig op de combinatie van vlucht, hotel en/of autohuur voor een bestemming naar keuze.

Lees ook: KLM Package Deal klanten bezorgt door stilzwijgen Airtrade

KLM Selfservice Desk
ook beschikbaar voor Android
Lees ook  Turbulentie: rode cijfers voor Lufthansa, Air France-KLM en Brussels Airlines