PITANE.BLUE - NIEUWS OVER MOBILITEIT
download onze app

DA NL EN FI FR FY DE EL IT NO PL PT SK ES SV TR

Cruiseschepen voor anker van Scheveningen tot Noordwijk


Cruiseschepen liggen voor anker voor de kust van Scheveningen tot Noordwijk. Diverse cruiseschepen brachten hun personeel naar Rotterdam vanwege het coronavirus. Zo ook het schip De Nieuwe Statendam van HAL. De president van Holland America Line, Orlando Ashford, heeft aangekondigd dat hij eind mei het bedrijf zal verlaten. 

Het nieuws volgt op een eerdere aankondiging dat Rick Meadows zustermerk Seabourn verliet als president. Sinds november 2014 is Ashford president van Holland America Line geweest, waar hij het merk en de activiteiten van de cruisemaatschappij leidde, inclusief de vloot van 14 schepen.

Holland America Line verlengt de pauze van cruiseactiviteiten

Holland America Line (HAL) besloot alle cruises in Alaska, Europa en Canada/New England in 2020 te annuleren. Omdat de reisbeperkingen in de nabije toekomst vanwege wereldwijde gezondheidsproblemen voortduren, heeft Holland America Line besloten de pauze van de wereldwijde cruiseactiviteiten te verlengen en alle cruises naar Alaska, Europa en Canada / New England voor 2020 te annuleren.

Bovendien zal Amsterdam de 79 dagen durende Grand Africa Voyage van Boston, Massachusetts naar Fort Lauderdale, Florida, die op 3 oktober 2020 zou vertrekken, niet uitvoeren. Holland America Line had eerder alle 2020 Land + Sea Journeys geannuleerd, die een cruise in Alaska combineren met een tour over land naar Denali en de Yukon.

“Terwijl we door deze ongekende en uitdagende tijden blijven navigeren, is de beste beslissing op dit moment om onze pauze in cruise-operaties te verlengen tot in de herfst”, aldus Orlando Ashford, president van Holland America Line. “Hoewel dit zeer teleurstellend is en we onze gasten nooit in de steek willen laten, zullen we, zodra het zin heeft, weer cruisen en onze gasten de onvergetelijke reiservaringen bezorgen waar ze van blijven dromen.”

Alle gasten, of hun reisadviseurs, worden automatisch op de hoogte gebracht als hun cruise-vertrek is geannuleerd.

Lees ook: Maken we na de coronacrisis ooit weer een cruisevakantie?

Cruiseschip voor anker voor de kust van Scheveningen
Print Friendly, PDF & Email
Gerelateerde artikelen
Walter de Wit pleit voor meer significante bijdrage busvervoer

In de editie Personenvervoer Magazine aandacht voor Walter de Wit die pleit voor  een beduidend (lees verder)

Gemeenten verantwoordelijk voor doelgroepenvervoer

Plotselinge terugval in inkomsten heeft directe gevolgen voor de solvabiliteit en daarmee voor de continuïteit (lees verder)

Cruiseschip MS Zaandam zoekt haven ondanks coronavirus

Het cruiseschip de MS Zaandam van de Holland America Line (HAL) is een bestemming aan het zoeken om aan te (lees verder)

Ramaphosa en Merkel bij ingenieurs BMW Tshwane

President Cyril Ramaphosa en Duitse kanselier Angela Merkel werden afgelopen week verwelkomd door BMW Group-bestuursleden Ilka Horstmeier en Milan Nedeljković (lees verder)

0 reacties op “Cruiseschepen voor anker van Scheveningen tot Noordwijk

Geef een reactie