Print Friendly, PDF & Email
[responsivevoice_button voice="Dutch Female" buttontext="lees voor"]

De grootste regiecentrale van Rotterdam maakte vandaag bekend dat het vanaf 1 juli Raoul Verheij aanstelt als nieuwe manager operations. Verheij, afkomstig van DHL waar hij uitgebreide ervaring heeft opgedaan in het organiseren van complexe processen, wordt verantwoordelijk voor alle directe operationele activiteiten binnen Trevvel, waaronder Trevvel Samen, Trevvel Route, Trevvel Personenvervoer, het KCC en de onderaannemers. Hiermee neemt Raoul de dagelijkse leiding over van algemeen directeur Arno van Haasterecht aan wie hij rapporteert.

DHL collega’s

Arno van Haasterecht, zelf ook afkomstig van DHL, ging  op maandag 5 augustus 2019 aan de slag als algemeen directeur bij Trevvel Rotterdam waar hij Interim-directeur Aad Romijn moest vervangen. In zijn vorige functie was hij verantwoordelijk voor de dagelijkse operaties binnen het B2B NL netwerk van DHL Parcel Service Benelux en functioneel leidinggevende van 14 Terminal Managers.

Trevvel neemt nu ruim twee jaar met succes alle vervoer voor de gemeente Rotterdam voor zijn rekening. Het gaat hierbij buiten coronatijden over tussen de 5000 en 7000 ritten per dag.

Wij wensen Raoul Verheij veel succes in zijn nieuwe functie bij Trevvel.

Lees ook: Rotterdam, Trevvel en andere partners slaan handen ineen

Foto: © Pitane Blue - Trevvel Rotterdam
Lees ook  Afscheid: Lee Towers zingt voor de laatste keer bij Marathon Rotterdam