PITANE.BLUE - NIEUWS OVER MOBILITEIT
download onze app

DA NL EN FI FR FY DE EL IT NO PL PT SK ES SV TR

Gefaseerde heropening Disneyland Parijs vanaf 15 juli


disneyland

Disneyland Paris zal gefaseerd heropenen vanaf 15 juli, te beginnen met de twee Disney Parken, Disney’s Newport Bay Club en Disney Village. Er worden aangescherpte gezondheidsmaatregelen geïntroduceerd voor gasten en Cast Members. De capaciteit van de Disney Parken zal aanzienlijk worden beperkt om te voldoen aan overheidsvereisten, Disneyland Parijs zal het aantal gasten beheren via een nieuw online reserveringsplatform beschikbaar vanaf begin juli en op basis van beschikbaarheid.

Dompel jezelf, samen met je familie of vrienden opnieuw onder in de vele verschillende werelden van de parken en hotels. Van spannende attracties tot themarestaurants en natuurlijk de geliefde Disney Figuren, je kan weer genieten van de Disney magie op een plek waar je gezondheid en veiligheid nu volledige prioriteit is.

veiligheid voorop!

Een beperkt aantal gasten, afstandsmaatregelen, aangescherpte aandacht voor schoonmaak en desinfectievoorzieningen: ontdek alle gezondheidsmaatregelen die ze in Disneyland Parijs hebben genomen. Vanaf de gefaseerde heropening op 15 juli worden gasten opnieuw uitgenodigd om te genieten van de onvergetelijke en magische momenten waar Disneyland Paris bekend om staat. Het dragen van een mondkapje is verplicht voor gasten vanaf 11 jaar oud, voor Cast Members en alle externe operators.

In overeenstemming met de richtlijnen van de Franse overheid en lokale gezondheidsautoriteiten, zullen de Parken van Disneyland Paris, het hotel Disney’s Newport Bay Club en Disney Village openen met aangescherpte gezondheids- en veiligheidsmaatregelen. Het resort zal de activiteiten en gezondheidsmaatregelen voortdurend aanpassen naarmate de situatie zich ontwikkelt en in overeenstemming met de richtlijnen van de Franse autoriteiten.

Lees ook: De poorten van de Efteling in Kaatsheuvel mogen weer open

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Disneyland Resort Parijs
Thalys
Print Friendly, PDF & Email
Gerelateerde artikelen
Vliegverkeer op Schiphol neemt weer toe deze maand

Het vliegverkeer neemt weer geleidelijk toe op Amsterdam Schiphol. Sinds 15 juni zijn veel landen weer toegankelijk wat betreft reizen (lees verder)

Belastingdienst kijkt niet naar zzp- constructies taxichauffeurs

Wanneer je als consument geen kleding wil kopen afkomstig uit fabrieken in landen als Bangladesh, waar mensen werken onder zeer slechte arbeidsomstandigheden, (lees verder)

Mobiliteitsplatform Bolt nu ook operationeel in Amsterdam

Het taxiplatform Bolt, voorheen bekend als Taxify, is een Europees vervoersplatform dat ritten per auto en scooter sharing diensten aanbiedt. (lees verder)

Verdragen getekend voor snellere treinreis naar Londen

Goed nieuws voor mensen die met de trein naar Londen willen reizen, dit scheelt voortaan een uur aan reistijd. Staatssecretaris (lees verder)

0 reacties op “Gefaseerde heropening Disneyland Parijs vanaf 15 juli

Geef een reactie