Print Friendly, PDF & Email

Luchtvaartmaatschappij Air Antwerp zal ten vroegste op 14 september haar vluchten tussen Antwerpen en Londen hernemen. Dat staat te lezen op de website van de maatschappij. Eerder werd gemikt op 1 september om opnieuw te beginnen vliegen. Air Antwerp is een regionale luchtvaartmaatschappij die vanuit Antwerp Airport lijnvluchten verzorgd. De verbinding tussen Antwerpen en London City wordt in de eerste plaats gebruikt door zakenmensen.

Alle lijnvluchten op de route tussen Antwerp Airport en London City Airport werden eerder geannuleerd tot en met 13 september 2020. Daarenboven waren ook alle middagvluchten WP120 en WP121 geschrapt tot nader order. Dankzij haar samenwerking met Greentripper‚ kan Air Antwerp de mogelijkheid aan haar passagiers aanbieden om de uitstoot van hun vluchten te compenseren. Een ticket van Antwerp International Airport naar London City Airport kost gemiddeld rond de 100,- EUR. maar ook in de eerste twee weken van september zullen er geen vluchten zijn. Ten vroegste 14 september zullen opnieuw twee retourvluchten per weekdag en één op zondag plaatsvinden. 

Air Antwerp is een Belgische luchtvaartmaatschappij. Ze werd opgericht in mei 2019. Aandeelhouders zijn het Ierse bedrijf CityJet en de Nederlandse KLM. Op 27 juli 2019 werd het eerste toestel aan het publiek getoond. Het vliegtuig maakte vroeger deel uit van de vloot van VLM Airlines.

Foto: Air Antwerp

Lees ook: Vrij spel voor sociale uitbuiting en Uber in Antwerpen

Antwerpen