PITANE.BLUE - NIEUWS OVER MOBILITEIT
download onze app

DA NL EN FI FR FY DE EL IT NO PL PT SK ES SV TR

Vervoersapp Gaiyo combineert plannen boeken en betalen


Gebruikers van de nieuwe vervoersapp Gaiyo kunnen vanaf vandaag met deze app hun treinreis plannen, boeken en betalen. Tijdens daluren en in het weekend ontvangt men het hele jaar door 10% korting op het treinkaartje. Reizen met de auto wordt steeds moeilijker. Lange files, sterk stijgende parkeerkosten, vaak kom je gewoon niet waar je moet zijn. Gaiyo helpt u om uw bestemming te bereiken met uw eigen auto, fiets of het vervoer van anderen. U kent onmiddellijk de beschikbare opties voordat of terwijl u onderweg bent. Wij helpen u bij het kiezen, bieden toegang en betalen voor veel vervoersalternatieven.

Gaiyo is de app voor gepland en ongepland reizen. De app combineert alle type vervoer (ook deelvervoer) om het beste reisadvies te geven, ongeacht de locatie. De gebruiker kan eenvoudig een digitaal treinkaartje kopen. Het ticket verschijnt na aankoop direct op de smartphone. Gebruikers van de app krijgen 10% korting op treinkaartjes tijdens daluren en in het weekend. Met een digitaal trein ticket via Gaiyo kan men een drukke rij bij de kaart automaat vermijden. Ook hoeft de conducteur het treinkaartje niet aan te nemen, maar kan deze op gepaste afstand vanaf de mobiele telefoon scannen. Men kan direct aan de reis beginnen en hoeft pas achteraf de reiskosten te betalen. Via een persoonlijk Gaiyo-account wordt een overzicht van de reisgeschiedenis en openstaande kosten gegeven. Verder betalen gebruikers niet een € 1 toeslag zoals bij de NS-kaartautomaat, maar slechts € 0,50 cent transactiekosten.

‘Met onze nieuwe vervoersapp Gaiyo kun je al het vervoer om je heen zien. Van stations en haltes tot de deelfiets en deelauto op de hoek. Door een overzicht van al het vervoer te geven willen wij een totaalbeeld creëren waardoor het nog makkelijker wordt om te reizen. Daarbij geven we ook toegang tot vervoer, zoals de trein. Vanaf vandaag kun je via de app digitale treinkaartjes bestellen en met korting reizen tijdens daluren, het weekend en nationale feestdagen. Wij zijn de enige partij die deze korting aanbiedt zonder abonnementsvorm’, aldus Denie Kasan, Marketing Innovactory International B.V.

Lees ook: Bali gaat toch niet open voor buitenlandse toeristen

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Je kunt ons ook bereiken via WhatsApp.
Stuur je bericht naar: +316-14792746
WhatsApp
Print Friendly, PDF & Email

0 reacties op “Vervoersapp Gaiyo combineert plannen boeken en betalen

Geef een reactie